TMS Ringsted vandt opgør mod Team Sydhavsøerne

TMS Ringsted jubler efter sejren over Team Sydhavsøerne Foto: TV ØST

Sydhavsøerne i angreb i kampen mellem TMS Ringsted og Team Sydhavsøerne.

Mål under kampen mellem TMS Ringsted og Team Sydhavsøerne. Ringsted scorer.

Glade Sydhavsøerne-fans

Indløb før kampen mellem TMS Ringsted og Team Sydhavsøerne.

1 af 5

TMS Ringsted fik fredag aften på udebane sat Team Sydhavsøerne af i kampen om den vigtige 3. plads i 1. division, der giver chancen for at rykke op.

Det blev TMS Ringsted, der trak det længste strå i lokalopgøret mod team Sydhavsøerne fredag aften, der blev spillet i Maribo.

Dermed fik TMS Ringsted skabt et hul på 5 point ned til Team Sydhavsøerne i kampen om den 3. plads, der giver adgang til oprykningsspil.

Gæsterne fra Ringsted havde revanche til gode efter et knebent nederlag i den "omvendte" kamp i efteråret, og den fik de med en sikker sejr. Resultatet i Maribo blev 25-31, og TMS Ringsted var bedst i alle spillets facetter. TMS Ringsted havde overtaget hele kampen, og der kom aldrig rigtig spænding om kampens udfald.

Ved pausen var stillingen 12-18, og TMS Ringsted var en kort overgang i 2. halvleg 9 mål foran, før Team Sydhavsøerne satsede alt og gik op i et meget aggressivt forsvar. Det lykkedes til dels, men hjemmeholdet var aldrig tættere på end 4 mål.

Efter kampen ligger TMS Ringsted ligger nr. 3 i divisionen, mens Team Sydhavsøerne ligger nr. 4 med henholdsvis 29 og 24 point.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App