Tip til weekenden: Fastelavnsfester og familieudflugter

Fastelavnen står for døren, men der er også andre udflugtsmål for hele familien i weekenden. Kalenderen Guiden har udvalgt fem arrangementer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Byttemarked på Møn

Byttemarked på Møn Friskole
Byttemarked på Møn Friskole

Møn Friskole inviterer indenfor til byttemarked lørdag formiddag. Kom og byt dine gamle ting og sager til noget nyt. Det kan være tøj, bøger, legetøj eller noget helt andet. Arrangementet er gratis og skolens café sælger i dagens anledning kaffe, te og kage. Markedet begynder klokken 10.

Læs mere her

 

Slå katten af tønden på Falsters Minder

Fastelavn på Falsters Minder
Fastelavn på Falsters Minder

Der er fastelavnsfest på museet Falsters Minder i Nykøbing Falster på lørdag. Festen begynder klokken 10, hvor der laves ris og masker. Senere slås der katten af tønden, og dagens kattedronning og kattekonge kåres. Der er fastelavnsboller og saftevand til alle udklædte børn.

Læs mere her

 

Korsør Kulturhus inviterer til fastelavnsfest for hele familien
 

Fastelavnsfest i Korsør Kulturhus
Fastelavnsfest i Korsør Kulturhus

Søndag eftermiddag inviteres der til fastelavnsfest i Korsør. Har slås katten af tønden og kattedronninger og –konger kåres. Den Kongelige Trio underholder med sang, musik og lege. Arrangementet er for hele familien og begynder klokken 14. Fastelavnsboller, slik og kaffe eller juice er inkluderet i billetprisen.

Læs mere her

 

Ørnens Dag ved Nyord Enge
 

Ørnens Dag på Nyord
Ørnens Dag på Nyord

Søndag den 26. februar er Ørnens Dag, og det markeres ved Nyord Enge. Fugleværnsfonden står klar ved Fugletårnet på Nyord mellem klokken 10-13. De har teleskoper med, så det er muligt at se havørne og forhåbentligt også vandrefalk og blå kærhøge helt tæt på.

Læs mere her

 

Besøg Rønnebæksholm i vinterferien
 

Vinterferie på Rønnebæksholm
Vinterferie på Rønnebæksholm Foto: Kulør Kugle Kant, installation view, Rønnebæksholm 2017

I anledning af vinterferien er der familieaktiviteter på kunstmuseet Rønnebæksholm i weekenden. Tag opgaver med gennem udstillingen og kom helt tæt på detaljerne i kunsten. Når udstillingen KULØR KUGLE KANT er nærstuderet og alle opgaver er løst, kan der hentes en præmie i butikken. Museets café har åbent og tilbyder blandt andet varm chokolade.

Læs mere her
 

I Guiden finder du flere oplevelser i nærheden af dig


Nyhedsoverblik