Tip til weekenden: Der er liv i de lokale forsamlingshuse

Overalt i regionen arbejder lokale ildsjæle for at give liv til lokalsamfundet. Vi har været i kalenderen Guiden, hvor vi har udvalgt fem arrangementer, med energiske ildsjæle bag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Fællessang i Lynge Forsamlingshus

Fællessang i Lynge Forsamlingshus
Fællessang i Lynge Forsamlingshus

Fredag aften er der arrangeret fællessang i Lynge Forsamlingshus. Aftenen begynder med spisning kl. 18.00. Det er forsamlingshusets eget køkken, der sørger for middagen. Menuen lyder på stegt flæsk og persillesovs. Søren Westerholm dirigerer herefter aftenen med egne sange og fællessang. Billetter koster 100 kr. og kan købes i Super Brugsen på Norgesvej 2 i Sorø.

Læs mere her

 

Tamra Rosanes i Haraldsted Forsamlingshus

Tamra Rosanes i Haraldsted Forsamlingshus
Tamra Rosanes i Haraldsted Forsamlingshus

I Haraldsted Forsamlingshus er det country-musikken, der er i centrum fredag aften. Danmarks ukronede countrydronning Tamra Rosanes, går på scenen med en intimkoncert kl. 20.00. På repertoiret er både kendte hits og egne sange. Der kan købes cowboybøf, snacks og drikkevarer.

Læs mere her

 

Basco og DR Big Band i Vallekilde-Hørve Fritidscenter

Koncert med Basco og DR Big Band
Koncert med Basco og DR Big Band

Mon taget letter i Vallekilde-Hørve Fritidscenter fredag aften? Her er lagt op til en hæsblæsende aften i mødet mellem nordisk folkemusik og bigbandjazz. For folkemusikken står Basco og jazz’en leveres af DR Big Band. Det er muligt at deltage i fælles middag kl. 18.00, hvor der er lammefjordsbuffet på menuen. Koncerten begynder kl. 20.00.

Læs mere her

 

Kunstudstillingen Borch Editions i Huset i Asnæs 

Borch Editions i Huset i Asnæs
Borch Editions i Huset i Asnæs Foto: Borch Editions

Huset i Asnæs er aktuel med udstillingen Borch Editions. Her vises original grafik af kendte kunstnere som blandt andre Per Kirkeby, Tal R og Olafur Eliasson. Herudover er der, som altid, udstilling med Husets kunstnere. Huset i Asnæs har eksisteret siden 1973 og drives som en selvejende institution. Huset har åbent tirsdag - søndag kl. 13.00-17.00. Der er gratis adgang.

Læs mere her

 

Banko i Sørbyhallen

Banko-søndag i Sørbyhallen
Banko-søndag i Sørbyhallen Foto: SIF-venner

Søndag er bankodag i Sørbyhallen. Hver fjortende dag er der traditionel banko fra kl. 18.45-22.00. Der spiller 60 spil, plus 4 ekstra spil – og der er gode gevinstchancer. Der spilles også andres spil som blandt andet pausespil, puljespil og kinesisk lotteri. Sæsonens sidste banko er i uge 22, hvor der afsluttes med et stort banko i forbindelse med Sørby Marked.

Læs mere her

I Guiden finder du flere arrangementer nær dig


Nyhedsoverblik