Tip til Kristi Himmelfartsferien: Oplevelser i købstæderne

Købstæderne byder på forskellige oplevelser denne uge. Guiden har udvalgt fem byer, der er et besøg værd i Kristi Himmelfartsferien.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tour De Falster

Tour De Falster 2017
Tour De Falster 2017 Foto: NFC´s Venner

Tour De Falster er cykelløb for hele familien, for motionister og eliteryttere. Der er etaper på 25 og 45 km. Ruterne går ad små veje rundt på Midtfalster. Starten går Kristi Himmelfartsdag kl. 10, fra Bangsebroskoven nord for Nykøbing Falster. Hvis du tilmelder dig inden onsdag kl. 16.30 koster det 50 kr. at deltage. Møder du op på dagen er prisen 65 kr.

Læs mere her

 

Fransk Forår

Fransk Forår i Præstø
Fransk Forår i Præstø

Præstø inviterer igen i år til Fransk Forår. Fra fredag til søndag er der markedsstemning og leben i købstaden. Boder med franske specialiteter, lokale kunsthåndværkere og fødevareproducenter, musik i gaderne og på caféerne. Fransk Forår finder vej til hver en krog - fra morgen til aften.

Læs mere her

 

Concour d’Elegance by Slagelse

Concour d'Elegance by Slagelse
Concour d'Elegance by Slagelse Foto: Troels Lund

Lørdag er der biler på plakaten i Slagelse. Kl. 10 går starten til Historic Viking Rally fra Nytorv. Herefter danner pladsen rammen om ”Concour d’Elegance by Slagelse”. Bilforhandlere vil udstille biler. Og alle, der har lyst, kan også udstille deres klassikere fra før 1981. Bedste bil præmieres af dagens dommerpanel.

Læs mere her

 

Byfest i Ringsted

Lions holder Byfest i Ringsted
Lions holder Byfest i Ringsted Foto: Jan Fredholm

Lions Ringsted slipper hyggen løs i Ringsted. Tivoliland, musik, mad og bankospil er blot noget af det, der er på programmet. Byfesten varer fra torsdag til søndag, og finder sted i Klosterlunden og på plænen foran Sct. Bendts Kirke. Alt overskud går til donationer.

Læs mere her

 

Glad fredag i Stege By

Glad fredag i Stege
Glad fredag i Stege Foto: Jens Grønager

Glad fredag begynder kl. 12 med mønsk kagebord på torvet. Frem til kl. 20 vil der være liv i byen med boder, musik og underholdning. Butikkerne holder længe åbent og er klar med gode tilbud. Kl. 17 serveres der helstegt grillet kalv, og kl. 18 er der koncert med countrydronningen Tamra Rosanes.

Læs mere her

Find flere arrangementer på Guiden


Nyhedsoverblik