Tilbage til Lev Livet: Jeg kan stadig spise masser af flæsk

49-årige Michael Schumacher tabte sig 27 kilo på tv-skærmen. Nu vender TV ØST tilbage til Michael.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der bliver kørt gokart i denne uges ”Tilbage til Lev Livet”. Vært Katja Kafling besøger for første gang i halvandet år Michael Schumacher fra Svebølle. Da han meldte sig til TV ØSTs sundhedsprogram i januar 2014, havde den dengang 117 kg tunge mand nemlig et brændende ønske: Han ville være smal nok til atter at sætte sig bag rattet.

En sej, sej mand uden undskyldninger

Katja Kafling siger om Michael:

- Michael er en fighter. Når han vil noget, så gør han det. Og som man vil kunne se i denne uges afsnit, så er han stadig helt sort og hvid i sine holdninger, også en i gokart. Michael har ikke meget tilovers for dårlige undskyldninger,  griner værten, der afslører, at Michael faktisk i dag er endnu slankere, end da han forlod Lev Livet med en vægt på ca. 89 kg.

Mad, mad, mad – altid en faldgrube

Som Michael Schumacher og hans familie fortæller i programmet, så er meget lavet om siden 2014. Men én ting er den samme: Michael kan stadig spise lige så meget, det skal være.

- Som han selv fortæller i programmet, så er der kun én vej frem for ham, og det er hver eneste dag at beslutte, at han skal leve sundt. En gang imellem skejer han ud, men så er det op på hesten igen. Det er meget inspirerende, og vil være god læring for mange, især de mænd, der altid siger, at de har for travlt til at leve sundt. Michael har eget firma, og hvis han kan, kan alle, siger Katja Kafling

Tilbage til Lev Livet med Michael sendes onsdag kl. 19.55 på TV ØST.


Nyhedsoverblik