Syg København-profil: Kampen blev ødelagt af tilskuer

Mia Rej ærgrer sig, efter København Håndbold fik 28-28 i Nykøbing Falster, og der blev kastet ting på banen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det hele lå i hænderne på København Håndbold, da opgøret mellem københavnerne og Nykøbing Falster i Primo Tours Ligaen skulle finde sin afgørelse 15 sekunder før tid.

Desværre stjal en tilskuer billedet, da der pludselig blev kastet en genstand på banen, akkurat som københavnerne var i gang med at sætte det sidste - og måske - afgørende angreb ind.

Det afbrød afslutningen, og med fem sekunder igen, var løbet kørt for gæsterne, der med resultatet hverken kan nå slutspil eller nedrykningsspil i den sidste kamp i grundspillet.

- Det var ærgerligt, for vi havde muligheden for at vinde kampen, siger Mia Rej om selve opgøret.

Afslutningen generede hende også efter opgøret.

- Jeg synes, det er rigtig ærgerligt, at en fantastisk kulisse og fantastisk kamp faktisk bliver ødelagt af den situation til sidst. Det er klart, de får en fordel af, at vi måtte starte spillet op igen, og der pludselig kun er fem sekunder igen. Rigtig ærgerligt, siger Mia Rej.

Med ni scoringer gjorde hun ellers, hvad hun kunne for, at den dramatiske og tætte kamp kunne vippe til københavnernes fordel. Og Mia Rej leverede varen trods sygdom i kroppen på det seneste.

- Jeg er ovenud lykkelig. Jeg har ikke trænet i en uge og har ligget syg de seneste fire dage, så det var rart at kunne komme ind og bidrage, men det var hårdt i dag.

- For moralens skyld er det vigtigt at få to point på hjemmebane i næste runde. Vi har ikke tabt på hjemmebane i seks kampe, mener jeg, og vi tager også gerne den syvende, siger kampens topscorer.

/ritzau/


Nyhedsoverblik