Svindel for milliarder: Politiet ransagede adresse på Lolland

I går blev 18 personer anholdt i en sag om moms- og skattesvindel for næsten en halv milliard. Her blev der ransaget en adresse på Lolland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

39 adresser blev ransaget og 18 mænd anholdt. 

Politiet foretog tirsdag en omfattende aktion i forbindelse med moms- og skattesvindel for næsten en halv milliard kroner. 

Udover ransagninger i Hovedstadsområdet, i Østjylland og i Tyskland, så blev et sted på Lolland også undersøgt, fortæller Flemming Madsen fra Særlig Efterforskning Øst. 

Kan du fortælle mere om, hvad er der foregået på Lolland? 

quote Hvor og omstændighederne kan jeg ikke sige mere om lige nu

Flemming Madsen fra Særlig Efterforskning Øst

- Det kan jeg ikke. Jeg kan bare sige, at i forbindelse med den aktion, hvor vi har anholdt de her 18 personer og ransagede mere end 39 forskellige steder, der var et af objekterne på Lolland. Men hvor og omstændighederne kan jeg ikke sige mere om lige nu, siger Flemming Madsen til TV ØST.

11 personer i grundlovsforhør

I skrivende stund er et retmøde i fuld gang i Københavns Byret. Her bliver 11 personer fremstillet i grundlovsforhør - seks danskere og to pakistanere. En iraner, en tysker og en litauer ønskes også fængslet.

Politibils dør
Læs også
Politiet anholder 18 mænd for svindel til 440 millioner
Politibils dør
Læs også
Politiet anholder 18 mænd for svindel til 440 millioner

Hvad skal der ske nu? 

- Nu fremstiller vi 11 personer i løbet af i dag og vi regner med, at der kommer til at ske varetægtsfængslinger. Så fortsætter efterforskningen, som jo har kørt i mange måneder, siger Flemming Madsen.

- Vi har nogle flere ransagninger og flere anholdelser - slet ikke i samme størrelse som i går - men der vil komme flere ransagninger og anholdelser. Og så skal vi jo samle op på det meget store antal materiale, som vi sikrede i går ved ransagningerne. Så der foregår et stort fortsat arbejde i den her sag.


Nyhedsoverblik