Hvid dug og Ferrari: Svensk Kongepar hyggede sig på lokal rasteplads

Kongeparret spiste madpakker på en offentlig bænk med hvid dug på rastepladsen ved Farøbroen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det svenske kongepar er i dag på dansk jord. I eftermiddag blev de set på rastepladsen ved Farøbroen, hvor de sammen med et par venner nød deres frokost på en offentlig bænk.

- De havde lagt hvid dug på, og så sad man og hyggede sig med vin, vand og mad, og det gjorde de i en times tid, siger Per Rasmussen, der så kongeparret.

Artiklen fortsætter under videoen

 

Måtte låne en proptrækker

Selvom Dronning Silvia og Kong Carl Gustaf selv havde madpakker med, fik motorvejscaféen, Stop 42 Farø, pludselig uventet, kongeligt besøg, da kongeparret havde glemt en proptrækker til vinen.

-  Vi lavede ikke noget salg til dem, men de var søde og spurgte, om de kunne låne en proptrækker. Jeg anede ikke, det var kongen, der kom ind, siger Dennis Andersen, der forpagter Stop 42 Farø.

Artiklen fortsætter under billedet.

 
  Foto: Per Rasmussen

Dennis Andersen og hans ansatte fik godt besked om, at nogle fra det svenske kongehus var på besøg, men var ikke klar over, det var selveste Dronning Silvia og Kong Carl Gustaf, der sad på bænken foran caféen og nød udsigten.

svenske_kongepar.jpg
Læs også
Det svenske kongepar på lynvisit i Vordingborg
svenske_kongepar.jpg
Læs også
Det svenske kongepar på lynvisit i Vordingborg

quote De var søde og spurgte, om de kunne låne en proptrækker

Dennis Andersen, Forpagter, Stop 42 Farø

- Jeg tror ikke, der var ret mange, der opdagede, det var det svenske kongepar. De opdagede kun de dyre biler, siger Dennis Andersen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det svenske kongepar var kørende i en flot, grå Ferrari.
Det svenske kongepar var kørende i en flot, grå Ferrari. Foto: Per Rasmussen

Tissede over kors med kongen

Først et par timer senere går det op for Dennis Andersen, hvem der havde været på besøg. Her går det også op for ham, at det var den svenske konge, han mødte, da han lavede kontrol og var ude for at tisse på caféens toilet.

quote Så har jeg stået og tisset over kors med den svenske konge

Dennis Andersen, Forpagter, Stop 42 Farø

- Så har jeg stået og tisset over kors med den svenske konge. Det var sgu meget hyggeligt, lyder det med et smil fra Dennis Andersen.

Efter frokosten satte kongeparret sig ind i en mørkegrå ferrari, mens de to venner, der spiste frokost med kongeparret, steg ind i en sort, dansk indregistreret bil af mærket Maserati.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det svenske kongepar satte sig ind i en mørkegrå ferrari.
Det svenske kongepar satte sig ind i en mørkegrå ferrari.

TV2 ØST har været i kontakt med det svenske kongehus' kommunikationsafdeling. De ønsker ikke at kommentere kongeparrets besøg i Danmark, da de er på farten under private omstændigheder.

Besøgte lokal restaurant i 2011

Det er ikke første gang, Dronning Silvia og Kong Carl Gustaf har spist frokost i regionen. I sommeren 2011 besøgte de Restaurant Babette i Vordingborg på vej hjem fra deres ferie i Saint-Tropez ved den franske Riviera.

 


Nyhedsoverblik