Stort dansk band giver gratiskoncert ved attraktion på Lolland

Royal Beers og projeket ”Tak Rock” kommer til Dodekalitten på Lolland med et af tidens største bands.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

På en lollandsk mark midt ude i ingenting står 10 kæmpe sten, som skal skabe rammerne for en koncert fremført af et af Danmarks største bands.

Den 24. august kommer The Minds of 99 nemlig til Dodekalitten på Lolland for at holde gratiskoncert. Arrangementet bliver afholdt som led i Royal Beers projekt ”Tak Rock”, hvor bandet skal spille deres seneste album Solkongen fra start til slut.

quote De har selv ytret ønske om at spille mellem stenfigurerne, fordi de synes, der er en magisk stemning

Hanne Møller, Formand for Lolerkredsen Dodekalitten

Formanden for Lolerkredsen Dodekalitten, Hanne Møller, glæder sig også over, at så stort et band har ønsket at spille koncert, mens solen går ned i Smålandsfarvandet.

- Jeg ved, at The Minds of 99 har ønsket, at koncerten skulle være der. De har selv ytret ønske om at spille mellem stenfigurerne, fordi de synes, der er en magisk stemning, siger Hanne Møller.

Læs også
Lonely Planet udpeger lollandsk kunstværk til topseværdighed
Læs også
Lonely Planet udpeger lollandsk kunstværk til topseværdighed

Da der har været stor forhåndsinteresse for arrangementet, har arrangørerne sat begrænsning på, hvor mange der kan få lov til at nyde gratiskoncerten. Hanne Møller har selv store forventninger til koncerten.

- Vi forventer først og fremmest, at det bliver en helt magisk oplevelse for de folk, der kommer ud til Dodekalitten. The Minds of 99 synger og har nogle tekster, der passer utrolig godt til stedet og den stemning, vi ønsker at skabe derude, fortæller Hanne Møller.

Flere arrangementer til Dodekalitten

Formanden afviser ikke, at der i fremtiden vil være lignende arrangementer at finde blandt kæmpestenene på Lolland.

quote Vi siger jo at dodekalitten er et nyt kulturelt samlingssted under åben himmel,

Hanne Møller, Formand for Lolerkredsen Dodekalitten

- Jeg tror, det er noget, vi skal drøfte efter det her store arrangement, hvilke arrangementer der skal være derude i fremtiden, siger hun og fortsætter:

- Vi siger jo, at Dodekalitten er et nyt kulturelt samlingssted under åben himmel, så det åbner jo muligheder for mange kunstarter, kan man sige.

Den 24. august bliver Dodekalitten åbnet op for koncertgæsterne fra klokken 16:00, og koncerten starter klokken 20:00. Man skal tilmelde sig for at sikre adgang til koncerten. Billetterne kan bookes her.


Nyhedsoverblik