Brændende lastbil lukkede Storebæltsbroen

Storebæltsbroen tirsdag eftermiddag. Foto: Presse-fotos.dk

Storebæltsbroen blev lukket i østlig retning på grund af brand i en lastbil.

På Storebæltsbroen udbrød der tidligere på dagen brand i en lastbil, som fortsat holder i østgående retning på broen. Derfor blev broen lukket i et spor i retning mod Sjælland.

- Broen er lukket indtil videre, men vi er meget tidlig i slukningsarbejdet, så vi har ikke en tidshorisont for, hvor lang tid, det vil vare, sagde vagtchef ved Fyns Politi, Christian Rasmussen, tidligere til TV 2.

Branden gav voldsom røgudvikling og skaber fortsat stor kø mod Sjælland.

- Lastbilen er parkeret i nødsporet og er kommet så meget af vejen, som den nu kan på det pågældende sted, men den står cirka midt på lavbroen, så der er ikke så meget plads, siger Christian Rasmussen til TV 2.

Ifølge Vejdirektoratet  skal forvente voldsomme forsinkelser. 

De oplyser, at oprydningsarbejdet tager længere tid end forventet, og at der er forlænget køretid over broen mod Sjælland på op til halvanden time.

Branden er slukket

Fyns Politi oplyser tirsdag aften på Twitter, at branden i lastbilen er slukket. 

For at få afviklet noget af køen, har begge spor været åbne i østgående retning siden klokken 19.30, men fra klokken 21.15 lukkes det ene spor igen.

Det sker mens lastbilen fjernes fra broen.

Hænderne på rattet

På Twitter beder Fyns Politi forbipasserende om at køre forbi lastbilen med forsigtighed. Samtidig beder de bilister om ikke at filme eller fotografere, mens de kører bil.

- Det skaber farlige situationer for øvrige trafikanter. Der er p.t. blevet udskrevet flere bøder for anvendelse af mobiltelefon under kørslen, skriver Fyns Politi.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App