Stor festival må skære ned: Billetsalget mindre end forventet

Mørkøvs nye Fox Festival, der for første gang afholdes sidst i maj, er tvunget til at sænke ambitionsniveauet og skære ned.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Ambitionerne for den nye Fox festival ved Holbæk var store, da idémanden og formanden Johnny Vind fra Mørkøv første gang fortalte om festivalen tilbage i februar.

Han håbede, at helt op til 5.000 mennesker skulle deltage i festlighederne.

Men nu lader det til, at han bliver nødt til at sænke ambitionsniveauet en smule. Der er nemlig solgt færre billetter, end man håbede på.

- Vi har valgt at skære ned på det areal, vi skal bruge. Årsagen er, at vi på nuværende tidspunkt ikke har solgt så mange billetter, som vi havde håbet, siger Johnny Vind til Nordvestnyt.

- Men, tilføjer han, det kommer ikke til at gå ud over selve programmet. De lovede musikere er også dem, der kommer og spiller.

Han understreger over for avisen, at muligheden for at skære ned på den fysisk plads har været en del af selve planlægningen af festivalen.

Gulddreng, Kim Wilde og Magtens Korridorer

Johnny Vind fremhæver blandt andre Kim Wilde, Gulddreng, Infernal og Magtens Korridorer som nogle af de store navne på festivallen.

- Når vi er en helt nystartet festival, er jeg utroligt stolt af, at så mange kunstnere har ønsket at spille hos os, sagde han til TV ØST i februar. 

moerkoev_kraemmermarked1.jpg
Læs også
Ny festival på Sjælland: Håber på 5000 gæster
moerkoev_kraemmermarked1.jpg
Læs også
Ny festival på Sjælland: Håber på 5000 gæster

Folkene bag festivalen har ansat en festivalleder, der arbejder på fuld tid for at koordinere festivalen, men man har også fået hjælp udefra i opstartsfasen.  En del af inspirationen til festivalen kommer fra Smuk Fest, der foregår i Skanderborg.

Festivalen løber af stablen den 25., 26. og 27. maj i år.

Se vores indslag fra marts om festivalen her:

 


Nyhedsoverblik