Stor travlhed hos politiet nytårsnat: 15 anholdt

Rigtig mange mennesker på gaden, og generelt en god stemning. Sådan lyder meldingen fra politiet efter en nytårsnat, hvor der var rygende travlt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Folk gav den gas til nytåret – og det gav travlhed hos de to politikredse, der dækker vores område.

Sådan lyder meldingen samstemmende fra de to politikredse, der dækker vores område.

Alene hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi var der i løbet af natten hele 14 anholdte.

- Vi har haft rigtig travlt i nat. De anholdte er mest sat i forbindelse med voldssager og farlig omgang med fyrværkeri, siger vagtchef Kent Edvardsen til TV ØST.

Voldssagerne går lige fra en mand, der spyttede til politiet i Slagelse til en voldssag, hvor to personer overfaldt et tilsyneladende tilfældigt offer i Næstved.

Få sager i belastede områder

I Slagelse og i Korsør gennemførte politiet en særlig indsats i de belastede områder, og denne indsats er ifølge vagtchefen overordnet forløbet godt.

Der er dog meldinger om nogle påsatte brande i affaldscontainere og om en enkelt bil, der blev sat i brand. En person er anholdt i Slagelse efter nattens indsats i de belastede boligområder.

- Generelt har der været rigtig mange mennesker på gaden, der har festet for alvor - og det giver jo os travlhed, siger Kent Edvardsen.

Roligt mod nord

Også hos Midt- og Vestsjællands Politi melder man om en nat, hvor der har været meget at bestille.

- Vi har haft susende travlt, men der har heldigvis ikke været meget alvorlige sager. Vi har en enkelt anholdt i en mindre voldssag, så vi er sluppet nådigt gennem natten, siger vagtchef Thomas Jørgensen til TV ØST.


Nyhedsoverblik