Stak af fra politiet - ville stjæle bibliotekets nye vinduer

Politiet var hurtigt på pletten i nat og anholdte tre mænd, der forsøgte at stjæle de nye vinduer og døre til Jyderup Bibliotek. Foto: Rigspolitiet

En vågen borger forhindrede i nat tre tyve i at stikke af med de nye vinduer og døre til Jyderup Bibliotek.

Et kvarter i to i nat trillede en bil med en trailer op foran Jyderup Bibliotek på Skarridsøgade i Jyderup, og tre mænd begyndte at gå rundt om de paller, der stod stablet op foran biblioteket.

På pallerne lå nye vinduer og døre klar til at blive skiftet ud på Jyderup Bibliotek.

Fra sit hjem overfor kunne en borger derefter se, at de tre mænd begyndte at bære vinduerne hen til traileren, og det fik vedkommende til at ringe til politiet.

- Der var tilfældigvis en patruljevogn lige i nærheden, så blot to minutter efter ankom politiet og kunne derefter anholde den ene af de tre mænd, fortæller Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Stak af fra politiet

De to andre mænd tog benene på nakken og stak af. Det fik politiet til at sende en hundepatrulje, der fik snuset sig frem til de to mænd, der kom gående på en vej i Jyderup. 

De tre anholdte er en 45-årig mand fra Jyderup, en 27-årig mand fra Nordjylland og en 25-årig mand fra landsbyen Eskebjerg på Vestsjælland.

Midt- og Vestsjællands Politis jurister vil i dag undersøge de anholdtes baggrund og vurdere, om der er grundlag for et grundlovsforhør.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App