Stærke reaktioner på Lasses kamp tilbage til livet

Tirsdag fortalte TV ØST om Lasse Aadal Jensen, der fem år efter Præstø-ulykken stadig kæmper med genoptræningen. Det har skabt stærke reaktioner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Indslaget med Lasse Aadal Jensen, der fem år efter Præstø-ulykken stadig kæmper med genoptræningen, har skabet stærke reaktioner hos TV ØSTs seere og brugere:

- Har lige siddet og set indslaget. Er stærkt påvirket - føler så meget med Lasse og familien, og håber bare det allerbedste for dem, skriver Bente Fjældstad på facebook. 

Onsdag fortalte TV ØST om Lasse Aadal Jensen, der var en af de 13 elever og to lærere, der for fem år siden kæntrede i en dragebåd på Præstø Fjord.

Døde under ulykken, men blev genoplivet

Lasse Aadal Jensen døde under ulykken, men blev genoplivet. I dag kæmper han for at vende tilbage til livet, men han er langt fra den samme Lasse som inden ulykken. Og det har fået mange til at vise deres opbakning på de sociale medier:

Respekt!!!!  Det sætter ens eget liv i andet lys. Det er sådan nogen som Lasse, jeg ser op til og aldrig vil nå til sokkeholderne, skriver Bo Christiansen på facebook. 

- Puha slet ikke sjovt at se det indslag, men du er fucking sej, Lasse! , skriver Mimmi Larsen på facebook.

- Så flot, at du har kæmpet dig så langt frem, Lasse, det er viljestyrke fra en sej gut!! Jeg håber inderligt for dig, at der snart kommer styr på din fremtid, for du og din familie fortjener at få det bedste og at få ro på.  Kæmp videre, vi er mange der hepper på dig, skriver Katja Schou.

- Respekt!!!!  Det sætter ens eget liv i andet lys. Det er sådan nogen som Lasse, jeg ser op til og aldrig vil nå til sokkeholderne, skriver Bo Christiansen. 

Mange mindes dagen

Indslaget om Lasse Aadal Jensens kamp for at vende tilbage til livet har også fået mange til at mindes dagen, hvor havnen i Præstø pludselig blev fyldt op med redningskøretøjer:

- Har jer alle i tankerne stadig, jeg bliver dybt berørt hver gang jeg ser noget med jer. Stod der og var så magtesløs den dag i Præstø, skriver Kirsten Wøkk Larsen. 

TV ØST markerer femårsdagen

Torsdag d. 11. februar 2016 er det præscis 5 år siden, at 13 unge og to lærere kæntrede i en dragebåd på Præstø Fjord. I dagene op til fortæller TV ØST i samarbejde med STV fire af elevernes og en enkelt af forældrenes historie. Hvordan har de det i dag, og hvordan ser deres fremtid ud.

TV ØST sender direkte fra havnen i Præstø torsdag kl. 19:55. Se med og deltag i debatten på Facebook eller Twitter og Instagram, hvor du kan benytte hashtagget #præstøulykken5årefter

Se det gribende indslag med Lasse herunder:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 


Nyhedsoverblik