Spektakulært indbrud hos guldsmed: Vi har været heldige

Guldsmed Keis i Vordingborg havde i sidste uge ubudne gæster på loftet. Det lykkedes dog ikke tyvene at få fingre i nogle smykker.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Butiksbestyren af Guldsmed Keis i Vordingborg, Gitta Petersen, fik sig en slem overraskelse, da hun mødte tidligt på arbejde fredag morgen.

For udbudne gæster havde forsøgt at komme ind i butikken på ganske spektakulær vis ved at bore huller i lofter og vægge i naboens lejlighed.

- Min mistanke var der allerede, da jeg kom ind af døren. Da jeg så, at døren ind til den anden lejlighed var låst lidt op og stod på klem, havde jeg en fornemmelse af, at der var noget, jeg skulle kigge på, fortæller Gitta Petersen til TV ØST.

- Vi har været heldige

Heldigvis lykkedes det ikke tyven eller tyvene at få fingrene i smykker eller ødelægge noget inde i butikken. Men ifølge politikommisær hos Sydsjælland og Lolland-Falster Politi, Arne Holdensen kan der alligevel være tale om en top-professionel tyv.

- Når man laver tre huller og forsøger at komme ind og alligevel giver op, så er man enten så professionel, at det vil man ikke opdages på, eller også er man blevet opdaget, og så er man stukket af derfra, siger han.

Bestyreren Gitta Petersen er i hvert fald meget lettet over, at det ikke gik værre, end det gjorde.

- Vi har været heldige, at de ikke har smadret hele vores facade, og at vi stadig har alle smykker, så vi kan servicere de kunder, der kommer ind og skal bruge den her julegave, siger hun.

Guldsmed Keis har nu sat ekstra censorer op, så det bliver endnu sværere for tyve at komme ind i butikken.


Nyhedsoverblik