Skraldemænd strejker i sympati - her bliver der ikke tømt skraldespande i dag

Konflikten handler om, at renovationsarbejderne ikke har fået mere tid til arbejdet, efter der er blevet indført nogle nye skraldespande, der tager længere tid at tømme. Foto: Arkivfoto - TV2 ØST

I flere danske kommuner nedlægger renovationsmedarbejderne i dag arbejdet. Næstved, Sorø og Slagelse rammes af strejken.

Skraldemændene i mindst syv kommuner har torsdag morgen nedlagt arbejdet. Det sker i sympati med skraldemændene i Frederikshavn, skriver tv2.dk.

Her i regionen er det renovationsmedarbejdere fra Næstved, Sorø, Nykøbing Falster og Slagelse, der har besluttet at nedlægge arbejdet i sympati med de nordjyske skraldemænd.

Per Thorup, der er faglig sekretær hos 3F Frederikshavn, fortæller til tv2.dk, at skraldemændene i Frederikshavn er i konflikt med renovationsfirmaet Remondis. De har strejket siden onsdag i sidste uge.

Konflikten handler om, at renovationsarbejderne ikke har fået mere tid til arbejdet, efter der er blevet indført nogle nye skraldespande, der tager længere tid at tømme.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App