Serie 4-hold indtager pokalturnering

Det var med stor spænding af Serie 4-holdet FC 77 Næstved i dag skulle trække lod om, hvem de skal møde til Sydbank Pokalen i starten af august.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det blev ikke et hold fra 2. division. Det blev heller ikke et hold fra 1. division.

Det blev såmænd et stabilt hold fra Danmarksserien, som Serie 4-holdet FC 77 Næstved i dag trak under lodtrækningen, som afgør, hvem holdet skal møde til Sydbank Pokalen 2019/2020.

quote Det er jo helt klart den største kamp FC 77 har haft i vores historie

Sonni Jensen, formand for fodboldklubben

- Det er den største kamp, vi får i klubben i den tid, vi har eksisteret, siger Sonni Jensen, der er formand for fodboldklubben.

FC 77 Næstved tordner nemlig sammen imod LSF (Ledøje Smørum Fodbold), som spiller i Danmarksserien. Kampene er sat til at foregå omkring den 6.-8. august.

- Der har været en elektrisk stemning i klubben

Det er knap en måned siden, at det lokale Serie-4 hold FC 77 Næstved overraskede, da de vandt over Kalundborg GB fra serie 1.

Det var femte kamp i træk, som holdet vandt.

- Der har nærmest været en elektrisk stemning her i klubben. Alle vores hold er lige rykket et skridt nærmere. Det kan godt være, at det var 14 mand, der rendte rundt på banen derude. Men det var alle medlemmer, der var med omkring det her, siger formand Sonni Jensen.

FC 77 Næstved
Læs også
Serie 4-hold har vundet fem kampe i træk
FC 77 Næstved
Læs også
Serie 4-hold har vundet fem kampe i træk

- Hele klubben, lokalområdet og gamle medlemmer er rykket nærmere. Det er klart noget, der giver os en hel del som en lille klub. Vi vil gerne brande os på at være Næstveds hyggeligste klub.

- Det er med til at give os en identitet i lokalområdet

Tirsdag eftermiddag var næstvedgenserne med 15-17 mand så samlet i klubhuset for at følge lodtrækningen live. DBU var på besøg for at optage hele seancen, fordi FC 77 Næstved er det lavest rangere hold.

- Det er det højest rangerede hold, vi har prøvet at møde. Det er jo helt klart den største kamp FC77 har haft i vores historie. Tidligere var det et serie 1-hold, der var det største, så det her bliver stort for klubben. Det er med til at styrke sammenholdet i klubben, og det er med til at give os en identitet i lokalområdet, men det er også noget, der giver genlyd og trækker nye medlemmer til, siger Sonni Jensen.

 

Men når det kommer til chancerne for at vinde, er formanden ikke typen, der tager glæderne på forskud:

- Vi er forsigtige med chanceprocenter osv. I de andre kampe har vi ligget i noget, der ligner 6-8 pct. chancer, og så har vi vundet alligevel. Rent fodboldmæssigt bør vi ikke have en chance, men det kan man også sige, at vi ikke burde i nogle af de andre kampe. Lad os bare antage, at mulighederne er små.

 
  Foto: DBU

 


Nyhedsoverblik