Se billederne af uvejret: De største regnmængder faldt i Kalundborg

Fredag varslede DMI om kraftig regn og skybrud. Her i regionen undgik vi skybrud, men særligt Kalundborg blev ramt af nogle kraftige regnbyer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Og så blev det regnvejr. 

I går varslede Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, om kraftig regn og risiko for skybrud lokalt her i regionen. Uvejret var gyldig fra efter klokken 18, og derfra samlede skyerne sig - dog mest i den vestlige del af regionen. 

- Man kan trække en linje ned gennem Sjælland til midt på Lolland. Vest for den linje faldt der mest regn. Men de største mængder faldt i Kalundborg, som fik omkring 20 millimeter, siger vagtchef ved DMI, Thyge Rasmussen. 

De 20 millimeter faldt dog ikke på én gang, og derfor var der ikke skybrud. Og faktisk var der slet ikke skybrud nogen steder i regionen. 

- Der skal falde mindst 15 millimeter på en halv time, og det gjorde der ikke. Der kom bare meget regn. Og den østlige del af området fik sådan set kun nogle få millimeter regn, siger Thyge Rasmussen.

Men det har ikke afholdt TV ØSTs brugere fra at tage billeder af uvejret. Et uvejr, som altså skulle vise sig fra sin flottere side fredag aften. 

Se billeder fra regionen øverst i artiklen.

 


Nyhedsoverblik