Savnet mand fundet død på Lolland

Frivillige fra gruppe Missing People søgte 27. april efter manden. Arkivfoto. Foto: Kasper Larsen - TV2 ØST

En 48-årig mand er blevet fundet død på Lolland. Politiet mener ikke, at han har været udsat for en forbrydelse.

Efter flere måneders søgen er der blevet sat et punktum i eftersøgningen efter den 48-årige Kim fra Horslunde, der har været forsvundet siden den 21. april.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser nemlig, at der er blevet fundet en mand død i et tomt hos på det nordlige Lolland.

- Der er ingen tvivl om mandens identitet, men et ligsyn skal nu forsøge at kortlægge dødsårsagen, siger vagtchef Jan Nielsen til TV2 ØST.

Politiet oplyser, at manden har været død i længere tid, men siger også, at de ikke har forventning om, at der ligger noget kriminelt til grund for dødsfaldet.

Den 48-årige mand har siden sin forsvinden været genstand for flere større eftersøgninger. Ved en af lejlighederne bad politiet frivillige om at trække sig tilbage. Deres drone gjorde det nemlig farligt for politiets helikopter at flyve så lavt, at den kunne bruge sit specialudstyr. Nogle dage senere, 27. april, gennemførte gruppe Missing People en større eftersøgning, hvor over 80 frivillige hjalp til.

Rettelse

Nogle læsere har haft det indtryk, at det var droneførere fra Missing People, der skabte problemer for politiet. Det var ikke tilfældet, idet Missing Peoples eftersøgning skete nogle dage efter den omtalte henstilling fra politiet.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App