Så er der sat tid på Moffe-sagen

Der er nu løseligt sat dato på, hvornår Claus "Moffe" Nielsen skal for retten. Han har solgt cannabisolie til syge danskere.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Retten i Holbæk har afsat ni retsdage til den kommende retssag mod den cannabissigtede murer fra Holbæk, Claus "Moffe" Nielsen, der af Midt- og Vestsjællands Politi er sigtet for produktion og salg af cannabis-medicin til kronisk syge danskere. Det oplyser "Moffe's" advokat, Erbil Kaya til DR Sjælland.

- Vi har fået sagen forhåndsberammet i perioden 23. oktober til 23. november og det ligger fast at retssagen kommer til at køre over ni dage. Anklageskriftet er ikke klar endnu. Det kommer forhåbentlig inden sommerferien, siger Erbil Kaya til DR Sjælland.

Det er altså fortsat uvist, hvad Claus "Moffe" Nielsen vil blive tiltalt for, men det at anklagemyndigheden afsætter ni dage til sagen kan tyde på, at de går efter at få ham tiltalt efter den hårde narkotika-paragraf, vurderer Erbil Kaya overfor radiostationen.

Claus "Moffe" Nielsen blev løsladt i november 2016 efter 53 dages varetægtsfængling. Hans kone og en kompagnon, der også er sigtet i sagen, blev løsladt samme dag.

Foruden de tre er også 'Moffes' mor samt parrets to døtre på 18 og 20 år sigtet i sagen.

Claus 'Moffe' Nielsen har erkendt, at han har brudt loven, men han mener, at loven bør laves om.


Nyhedsoverblik