Rocker får to år og tre måneders fængsel for knivstikkeri

Et knivstikkeri anden juledag i Næstved, hvor offeret var i livsfare på grund blodmangel, udløser fængsel til en rocker fra grupperingen Satudarah.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Retten i Næstved har idømt den 28-årige Satudarah-rocker Galip Yalcinkaya to år og tre måneders fængsel for at have stukket en mand i maven foran Power Pub i Jernbanegade i Næstved for knap tre måneder siden. Det skriver sn.dk

Rockeren blev dømt for fem af sagens seks forhold, og blev dermed kendt skyldig i at have knivstukket en 25-årig mand fra Møn, der mistede hele 2,5 liter blod, hvilket svarer til cirka halvdelen af det blod, et menneske har i kroppen.  Han blev efterfølgende fløjet til Rigshospitalet, hvor han blev hasteopereret.

Slagsmål udløste knivstikkeri

Forinden knivstikkeriet var det 25-årige offer blevet smidt ud af Power Pub, fordi han havde opført sig yderst aggressivt. En dørmand blev tildelt flere slag af den 25-årige mand.

261216-knivstikkeri-i-naestved-larsoleandersen-media-naestved2.jpg
Læs også
25-årig mand fløjet til Rigshospitalet med knivstik i maven
261216-knivstikkeri-i-naestved-larsoleandersen-media-naestved2.jpg
Læs også
25-årig mand fløjet til Rigshospitalet med knivstik i maven

Der er ingen vidner til selve knivstikkeriet, så derfor har politiet brugt overvågningsbilleder i efterforskningen. Her kan man blandt andet se, at Galip Yalcinkaya har en skinnende, længere genstand i hånden, som han fører mod offerets mave.

Satudarah-rockeren er tidligere straffet for vold, vidnetrusler og adskillige overtrædelser af våbenloven.

Galip Yalcinkaya havde på forhånd nægtet sig skyldig, men ankede ikke skyldsmålet. Til gengæld ankede han på stedet længden af straffen. 


Nyhedsoverblik