Rocker dømt for våbenbesiddelse og tyverier i tre kommuner

Politiets ransagning af et klubhus i Haslev førte til fund af våben og tyvekoster, der kunne spores til to bandemedlemmer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Rocker dømt for våbenbesiddelse og tyverier i tre kommuner

Det var en ransagning af rockergruppen Gremiums klubhus i Haslev, som førte politiet frem til et større lager af våben og tyvekoster i den sydsjællandske by.

Fundet bestod af både våben og en masse tyvekoster, og ransagning skete på baggrund af skyderi mod klubhuset sidste år.

Efter selve ransagningen tiltalte politiet to personer i tyverisagerne.

Nu er den ene person, en 34-årig mand med tilknytning til Gremium, blevet idømt to et halvt års fængsel i sagen. Han skal desuden betale bøder for 28.000 kroner for overtrædelse af færdselsloven, og han kan se frem til, at forsikringsselskaberne kommer efter ham. 

Politiet har tidligere haft øje med klubhuset i Haslev, hvor man blandt andet har udstedt forbud mod at opholde sig i lokalerne i Haslev. Dengang vurderede politiet, at der fortsat var risiko for angreb fra rivaler.
Politiet har tidligere haft øje med klubhuset i Haslev, hvor man blandt andet har udstedt forbud mod at opholde sig i lokalerne i Haslev. Dengang vurderede politiet, at der fortsat var risiko for angreb fra rivaler. Foto: TV2 ØST

Det skriver Sjællandske.

Tyverierne har fundet sted i Præstø, Haslev, Herlufmagle og Fuglebjerg. Det var i Fuglebjerg, at de to stjal et våbenskab med fire geværer i samt en hel del ammunition. Våbnene blev dyre i strafudmålingen. Ifølge avisen ligger værdien af tyvekoster på cirka 650.000 kroner.

Den anden person i sagen har endnu ikke været for retten. 

141116_rocker_2.jpg
Læs også
Politiet forlænger lukning af rocker-lokaler
141116_rocker_2.jpg
Læs også
Politiet forlænger lukning af rocker-lokaler

Nyhedsoverblik