Ringsted Station lukker ned

I perioden mellem den 22. juli til og med den 26. juli vil der ikke køre tog til eller fra Ringsted Station

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der arbejdes på højtryk for at holde byggeplanerne i det sjællandske jernbaneknudepunkt Ringsted, så det kan blive klar til de nye hurtige tog.

Efter alt at dømme går det efter planen, men i fem dage får byggeriet konsekvenser for togpassagerene, der skal over eller til Ringsted. Der kører nemlig ingen toge til, fra eller gennem Ringsted i perioden den 22. til og med den 26. juli.

Passagerene kan altså se frem til ændringer i kørerplanen og forlængede rejsetider i perioden.

- Vi arbejder i døgndrift i ferien, så vi generer pendlerne så lidt som muligt, siger Jimmy Jensen, der er den ansvarlige byggeleder for Banedanmark i Ringsted.

Alt går efter planen

Årsagen til at stationen lukker ned er egentlig, at det store byggeprojekt er nået til den etape, hvor det første højhastighedsspor skal testes

- Vi er i gang med etape to ud af fire etaper. Det betyder, at de nu skal ind og rode i 3000 ledninger og teste anlægget. Og der må der simpelthen ikke være noget der kortslutter, så der må ikke kører passagertoge på strækningen, hvilket desværre kommer til at gå ud over pendlerne i en kortere periode, siger Jimmy Jensen, Byggeleder, Banedanmark, Ringsted.

Hold øje med DSB og Rejseplanen

Byggelederen ved godt, at det bliver omstændigt for pendlerne, derfor knokler hans team også i døgndrift, mens de fleste holder sommerferie. Men han garantere, at der vil være ekstra information på de relevante hjemmesider. 

091110_novo_nordisk.jpg
Læs også
Banedanmark overskrider budgetterne: Station er steget med 11,7 millioner
091110_novo_nordisk.jpg
Læs også
Banedanmark overskrider budgetterne: Station er steget med 11,7 millioner

- Vi arbejder ekstra hårdt i alle ferier, så vi generer så få som muligt. Og alle ændringer bliver meldt ind i køreplanerne, som man kan finde på DSB’s hjemmesider, siger Jimmy Jensen, Byggleder, Banedanmark, Ringsted.

Du kan læse mere om byggeriet, som forventes færdigt i sensommeren 2019, lige her.

Og her kan du finde information om ændringer i køreplanen.


Nyhedsoverblik