Ringsted går med i landdistrikters fællesråd

Arkivfoto. Foto: TV ØST

Ringsted Kommune går med i Landdistrikternes Fællesråd, der vil skabe bedre muligheder for at bo og leve udenfor de største byer.

Ringsted Kommune har besluttet at melde sig ind i Landdistrikternes Fælklesråd.

Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

I forvejen er Faxe, Lolland, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved, Slagelse, Kalundborg, Holbæk og Odsherred Kommuner fra vores område med i foreningen.

Det nyeste kommunale medlem bliver modtaget med åbne arme af formanden for Landdistrikternes Fællesråd.

- Vi byder Ringsted Kommune hjerteligt velkommen hos Landdistrikternes Fællesråd og glæder os over, at vi i fællesskab kan arbejde for at skabe yderligere udvikling i de mindre samfund fremover, siger Steffen Damsgaard.

- Skal vi skabe bedre rammer for at bo, leve og arbejde i hele landet, er det fuldstændig afgørende, at vi står sammen. Med over halvdelen af landets kommuner som medlem har vi en stemme, politikerne ikke kan overhøre, siger Steffen Damsgaard.

Borgmester: Lokalsamfund banede vejen

I Ringsted Kommune er det lokalsamfundene, som har banet vejen for et medlemskab af Landdistrikternes Fællesråd, fortæller borgmester Henrik Hvidesten (V).

- I Ringsted Kommune vil vi gerne støtte op om det store arbejde, der foregår i vores aktive lokalråd, som har organiseret sig i Landsbyforum. De har anbefalet os at melde os ind i Landdistrikternes Fællesråd, og vi håber herigennem at få et styrket grundlag for at samarbejde med de lokale ildsjæle i hele Ringsted Kommune, siger han.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App