Ringsted Festival regner med rekordomsætning

Ringsted Festival er i fuld gang med at gøre kassen op, og alt tyder på, at omsætningen i år slår rekord.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I søndags lukkede og slukkede årets Ringsted Festival. Og efter at blandt andet Søren Huss, Rasmus Seebach samt Nik og Jay gæstede festivalen, skal kassen nu gøres op.

Selvom regnskabet endnu ikke er færdiggjort, forventer festivalsdirektør Anders Sørensen, at regnskabet i år vil slå rekord.

quote Vi har allerede fået en bølge af henvendelser fra folk, som gerne vil købe billet igen

Anders Sørensen, Festivalsdirektør

- Hvis den vækst, vi forventer, der er i baromsætningen ud fra vores øl-tal og øvrige tal, så kommer vi ud med en omsætning, der er cirka en million større, end vi nogensinde har haft før, siger han.

Mere kvalitetsmad og dansk musik

En af grundene til den vellykkede festival, mener Anders Sørensen, kan være festivalens ekstra fokus på hyggelige omgivelser og bedre madoplevelser

- Vores strategi har været at forbedre vores kulinariske kvalitet og vores udbud af mad og drikkevarer. Vi mener, at vi kan mærke, at folk er blevet på pladsen og har hygget sig med maden og drikkevarerne. Og dermed har de lagt flere penge, siger Anders Sørensen

Ringsted Festivalen oplevede i år også en udsolgt campingplads og et besøgstal, der er steget med 10%. Derudover valgte de i år at satse på et rent dansk musikprogram.

Ringsted Festival
Læs også
Politiet glæder sig over en rolig Ringsted Festival - kun få sigtet
Ringsted Festival
Læs også
Politiet glæder sig over en rolig Ringsted Festival - kun få sigtet

- Vi er blevet skældt ud af nogen, men også rost af andre, fordi vi har valgt at køre et rent dansk musikprogram, siger Anders Sørensen og fortsætter:

- Men vi har faktisk fået væsentlig flere gæster om lørdagen, hvor vi havde Rasmus Seebach og Gnags på, end vi havde sidste år med Boyzone. 

Om det er et tiltag, Ringsted Festival vil gentage, skal de finde ud af i løbet af vinteren. Men allerede nu kan de meddele, at interessen for næste år i hvert fald ikke er forsvundet.

- Vi har allerede fået en bølge af henvendelser fra folk, som gerne vil købe billet igen. Så det tolker vi meget positivt, siger Anders Sørensen.


Nyhedsoverblik