Rambuktyve smadrer engelsk Golf gennem facade i jagtbutik

En engelsk indregistreret Golf kørte i nat gennem facaden hos Outdoorcentret i Asnæs. På overvågningen ses to gerningsmænd smadre glasmontrer med koben.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der må have lydt et højt brag og efterfølgende klirren fra de mange glasskår, da en sort Golf med engelsk nummerplade smadrede gennem facaden hos Outdoorcentret i Asnæs.

Her har to ukendte gerningsmænd efterfølgende stjålet flere genstande fra butikken, der blandt andet sælger jagtudstyr.

Midt- og Vestsjællands Politi fik anmeldelsen om rambuktyveriet på Centervejen 3 i Asnæs klokken 00.22, hvorefter en patrulje straks blev sendt af sted.

- Da vi kommer frem til stedet, viser det sig, at der holder en sort, engelsk indregistreret Golf inde i forretningen. Den er kørt ind gennem facaden lige ved hovedindgangen, oplyser Arne Aabech, vagtchef ved Midt- Vestsjællands Politi, til TV ØST.

- På overvågningen, tilføjer vagtchefen, fra forretningen kan vi se, at der går to gerningsmænd rundt og smadrer butikkens glasmontrer og stjæler indholdet, inden de forsvinder fra butikken. 

Læs også
Rambuktyve bragede stjålen frontlæsser ind i guldsmed
Læs også
Rambuktyve bragede stjålen frontlæsser ind i guldsmed

De to gerningsmænd, der begge var 180-190 cm høje og iført mørkt tøj gik målrettet efter lyddæmpere, kikkerter og lommelygter. Politiet har ikke fået en endelig opgørelse.

Og hos Midt- Vestsjællands Politi, der nu skal forsøge at finde frem til de to gerningsmænd, hører man meget gerne fra vidner, som kan have set noget mistænkeligt i området omkring centeret i nat. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.


Nyhedsoverblik