Publikum er ikke i tvivl - revy uden Krøll er bestået

01:10

Publikum tog godt imod årets udgave af Nykøbing F. Revyen efter Flemming Krøll er stoppet dom direktør. Video: Morten Spuhr - TV2 ØST

Efter premieren på Nykøbing F. Revyen torsdag aften er publikum ikke i tvivl. Den nye ledelse løfter arven efter tidligere direktør Flemming Krøll.

Det var en storsmilende Vesna Holmsø, der i går aftes kom ud fra salen efter at have set første del af Nykøbing F. Revyen.

- Jeg var så begejstret for den. Man kunne godt se, der var nogle nye aftryk. Ahmed, som Flemming Krøll havde som figur før, er skiftet ud med Mehmet og med nogle nye up to date replikker om de ting, der foregår i samfundet nu. Det var dejligt befriende, og man kan mærke sådan et drive og en fornyelse. Revyen er som den plejer med de kendte personager, men videreført til 2019. Det gjorde de fabelagtig godt, siger Vesna Holmsø.

Hvis det var mig, der skulle godkende den nye ledelse, så ville de på en skala fra et til ti få 12

Vesna Holmsø, publikum, Nykøbing F. Revyen

Gert Langkjær havde også set revyen, og han var ikke i tvivl om sin vurdering.

- Det er en rigtig god revy. Jeg er lidt ked af som politisk interesseret, at det drejer sig meget om politik. Men jeg synes, de gør det rigtig flot. Det er en svær arv at løfte efter Flemming Krøll, siger han.

- Hvis det var mig, der skulle godkende den nye ledelse, så ville de på en skala fra et til ti få 12, siger Vesna Holmsø.

Den vurdering er mangeårige anmelder for Ekstra Bladet Morten Buckhøj enig i. På sin hjemmeside skriver han blandt andet i sin anmeldelse:

Schrøder og Pless, assisteret af den driftssikre instruktør Michel Castenholt, har givet sydhavsøernes kulturelle flagskib et skud fornyet energi og med et flot sammensat skuespillerhold leverer de sæsonens til dato bedste revy. Det er musikalsk, det er originalt, det er smukt at kigge på og lytte til, og så er det morsomt – ind i mellem lårklaskende morsomt.

Nye kræfter

Den tidligere direktør, Flemming Krøll, meldte ud i efteråret, at han ikke længere ville stå på scenen under revyen. Noget, han ellers har gjort de sidste 28 år, og som har været et stort hit hos publikum. Derfor har der været spænding omkring, hvordan årets revy ville komme til at se ud.

Mickey Pless og Pernille Schrøder, som har optrådt 10 år i revyen, har overtaget direktørrollen efter Flemming Krøll.

- Det er nogle store sko at fylde ud. Men jeg synes, Flemming har været rigtig god til at lære mig op det sidste års tid. Vi har snakket i telefon dagligt og nogle gange flere gange om dagen. Samarbejdet går rigtig godt, siger Mickey Pless.

Langsomt stop

Selv om Flemming Krøll ikke længere selv står på scenen, er han fortsat en stor del af Nykøbing F. Revyen.

- Min rolle er, som den har været gennem alle årene. Jeg laver alt det, jeg altid har lavet – jeg vælger numre, jeg skriver lidt, jeg hjælper sammen med instruktøren og har lidt med scenografien at gøre, siger Flemming Krøll, der for første gang oplever revyen blandt publikum. 

- Det eneste, jeg ikke gør, er at gå op på scenen. Jeg vil helst gå herfra langsomt. Jeg kunne ikke gå fra den ene dag til den anden.

Artiklen fortsætter under billedet.

Mickey Pless, Pernille Schrøder og Flemming Krøll byder velkommen til Nykøbing F. Revyen. Foto: Morten Spuhr - TV2 ØST

Bevare udtrykket

For de nye direktører handler det om ikke at lave det grundlæggende udtryk i revyen om.

Jeg vil helst gå herfra langsomt

Flemming Krøll, tidligere direktør, Nykøbing F. Revyen

- Vi vil bibeholde det samme produkt, det samme udtryk som Nykøbing F. Revyen altid har stået for. Det skulle gerne være det, folk føler, når de går herfra. At revyen ikke er blevet anderledes, end hvis Flemming stadig havde stået der, siger Pernille Schrøder.

Og for Vesna Holmsø er der ingen tvivl. Den velkendte stemning indfandt sig hurtigt.

- Den var som en stor familiefest. Man har lyst til at rejse sig op og slå på glasset som til en familiekomsammen, siger hun.

Nykøbing F. Revyen spiller frem til den 24. august.

Billeder fra forestillingen

 

 

 

 

 

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App