Polsk mand bliver udvist af landet efter rufferisag på Falster

Under et kontroltjek blev en polsk mand afsløret i at drive prosititution i Nørre Ørslev. Det har udløst en fængselsstraf og udvisning af landet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

40 dages ubetinget fængsel, en udvisning af landet og fire års indrejseforbud til en polsk mand, som er blevet dømt for rufferi på en adresse i Nørre Ørslev på Falster.

Tirsdag faldt dommen i sagen, efter manden har fået en udenlandsk kvinde til at arbejde som prostitueret i perioden fra 2. september til 10. september.

- Da det her er en kortere periode, og der er tale om en udenlandsk statsborger, så er det et fint udgangspunkt, siger Charlotte Skovmand, anklager hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi og uddyber, at der generelt ikke er så mange sager af samme varighed at sammenligne med.

Ifølge anklageren er det endt med ubetinget fængsel, fordi der er tale om en udlænding, der kommer til Danmark alene med henblik på at foretage prostitution.

Kontrolbesøg afslørede aktiviteter

Det var Skats nuværende kampagne mod prostitution, der har til formål at undersøge, om prostituerede oplyser deres skatteindtægter, der afslørede aktiviteterne i Nørre Ørslev.

Som led i kampagnen fortager Skat kontroltjek og tager ud til adresser, som dukker op i annoncer på internettet, hvor der tilbydes sex og intimmassage.

I denne sag var der tale om en engelsk annonce med udenlandske kvinder i Danmark, som vakte Skats interesse. Under kontrolbesøget viste det sig, at den udenlandske kvinde var en del af en organiseret forretning.

- Ud fra den forklaring, som den udenlandske kvinde giver, kan man fra hendes synspunkt se, at den polske mand har et tæt samarbejde med den kvinde, som har arrangeret, at hun skulle til landet, og han har også hentet hende i lufthavnen og kørt hende til adressen, og han har også været på adressen og fungeret som en slags magt over for hende, siger Charlotte Skovmand.

Tidligere er der foregået lignende aktiviteter i Nørre Ørslev. For en måned siden blev en 45-årig mand sigtet for at drive bordel i samme landsby, efter medarbejdere fra Skat og betjente fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi havde udført en fælles kontrolaktion flere steder i kredsen.

070907AF_bordel_seng.jpg
Læs også
45-årig sigtet for at drive bordelvirksomhed på Falster
070907AF_bordel_seng.jpg
Læs også
45-årig sigtet for at drive bordelvirksomhed på Falster

Nyhedsoverblik