Politikere afsætter flere millioner til Holbæk Sportsby

Næste år får Holbæk Sportsby tre millioner kroner ekstra til driften. Det har fem partier besluttet som et led i vedtagelsen af det kommende budget.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politikerne i Holbæk Kommune har afsat ekstra penge til driften af Holbæk Sportsby. Det er fem partier blevet enige om, da de skulle vedtage budgettet for næste år. 

Det skriver sn.dk.

Konkret vil politikerne afsætte 3,1 millioner kroner til sportsbyen, men de var ikke udpræget begejstrede for beslutningen. Byggeriet af Holbæk Sportsby kostede cirka 363 millioner kroner.

Vandbassin Holbæk Sportsby
Læs også
Nybygget svømmehal i Holbæk Sportsby lukker i flere dage
Vandbassin Holbæk Sportsby
Læs også
Nybygget svømmehal i Holbæk Sportsby lukker i flere dage

De tre millioner kroner dukkede op i det budgetforslag, som administationen lagde frem. Og her kunne de fem partier konstatere, at det er en del små ekstraudgifter, der udgør de tre millioner. Men de er helt reelle og nødvendige. 

Så der er ikke noget valg - regningen er der, og den skal betales, konstaterer borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S) overfor avisen.

Sportsby får ikke del i anlægskroner

Til gengæld stod det klart, at der ikke skulle afsættes ekstra anlægskroner til sportsbyen.

Det var ellers et forslag, som Det Konservative Folkeparti og Liberal Alliance tidligere havde luftet. En idé de som Radikale Venstre senere bakkede op om.

Artiklen fortsætter under billedet.

 
  Foto: Jacob Linddahl - TV ØST

Ifølge Sjællanske ønskede partierne at gøre foreningerne tilfredse i Holbæk Sportsby ved at gøre de sidste ting færdige derude. Men det var der ikke flertal for.

Til gengæld er det skrevet ind i aftalen, at tingene skal færdiggøres - men uden betaling fra kommunen. Det er de fem partier, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Lokallisten for Hele Holbæk Kommune, Enhedslisten og Socialistisk Folkeparti, der står bag aftalen. 


Nyhedsoverblik