Politijagt på motorvej: Spøgelsesbilist stoppet af lastbiler

Der blev sendt flere patruljevogne af sted med fuld udrykning for at få stoppet bilisten og undgå ulykker. Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Flere patruljevogne med fuld udrykning jagtede i nat en spøgelsesbilist på Holbækmotorvejen. Det lykkedes til sidst to lastbiler at stoppe hende.  

Kort før klokken tre i nat fik Midt- og Vestsjællands Politi en stribe henvendelser om en spøgelsesbilist, der kørte i østlig retning på motorvejen fra Kalundborg og Holbæk mod København, men i det vestgående spor.

Flere bilister var chokerede og havde lavet undvigemanøvrer for at undgå at støde sammen med spøgelsesbilisten.

Der blev sendt flere patruljevogne af sted med fuld udrykning for at få stoppet bilisten og undgå ulykker.

En af anmelderne fortalte i telefonen til alarmcentralen, at han kørte ved siden af spøgelsesbilisten, der nu var nået ind på Holbækmotorvejen. Anmelderen kunne også berolige politiet med, at et par lastbiler nu havde fået stoppet spøgelsesbilisten.

Artiklen fortsætter under grafikken.

Chokerede bilister ringede natten mellem torsdag og fredag til politiet om en spøgelsesbilist, der kørte i østlig retning på motorvejen fra Kalundborg og Holbæk mod København, men i det vestgående spor.

Kørte 19 kilometer i forkert retning

Det viste sig, at spøgelsesbilisten, en 54-årig kvinde fra Holbæk, var spirituspåvirket.

Ifølge politiets undersøgelser havde hun kørt cirka 19 kilometer, før hun altså blev standet af de to lastbiler ved afkørsel 16 ved Kirke Sonnerup.

Efter at have taget en blodprøve valgte politiet at løslade den 54-årige kvinde. Hun er nu sigtet for spirituskørsel og for at have bragt andre menneskers liv i fare.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App