Politiets undersøgelser slår fast: Sten fra bro i Vordingborg blev kastet

Politiet har afsluttet undersøgelser på broen ved Vordingborg, hvor en familiebil blev ramt af en sten. Ifølge politiet er der tale om en forbrydelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politiet har foretaget flere undersøgelser af den bro ved Vordingborg, hvor en familiebil lørdag aften blev ramt af en sten.

Det viser sig, at det var en sten, der ramte bilen. Det fortæller politikommissær Jakob Fosgerau fra lokalpolitiet i Vordingborg til TV ØST.

quote Vi har ikke fundet nogen fejl ved broen, som gør, at stenen kan være faldet ned selv. Derfor arbejder vi fortsat med den teori, at der er tale om en forbydelse

Jakob Fosgerau, politikommissær, lokalpolitiet i Vordingborg

- Vores undersøgelser viser, at det, der er landet på bilen, er en skærv fra banelegemet, fortæller Jakob Fosgerau, politikommissær hos lokalpolitiet i Vordingborg til TV ØST.

Uheldet skete lørdag aften klokken 21.23. Familien kom kørende ad Brovejen i Vordingborg og en sten ramte kølerhjelmen på bilen, lige før de kørte under broen, der går over vejen.

Ingen personer kom til skade, da stenen ramte. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Det var ved denne jernbanebro, der går over Brovejen i Vordingborg, at familiens bil blev ramt af en sten. 
Det var ved denne jernbanebro, der går over Brovejen i Vordingborg, at familiens bil blev ramt af en sten.  Foto: Google Maps

Siden har politiet undersøgt stedet. Desuden er broen undersøgt for fejl for at klarlægge, om stenen kan være faldet ned på vejbanen af sig selv. Men den teori udelukker resultaterne af undersøgelserne.

- Vi har ikke fundet nogen fejl ved broen, som gør, at stenen kan være faldet ned selv. Derfor arbejder vi fortsat med den teori, at der er tale om en forbydelse, siger Jakob Fosgerau.

Undersøgelserne er afsluttet på selve broen, men der pågår stadig tekniske undersøgelser, ifølge lokalpolitiet. 

Politiet leder fortsat efter vidner til episoden lørdag aften. Har man oplysninger i sagen kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4. 

udklip.jpg
Læs også
Familie i bil ramt af sten kastet fra bro - havde fireårig søn på bagsædet
udklip.jpg
Læs også
Familie i bil ramt af sten kastet fra bro - havde fireårig søn på bagsædet

Nyhedsoverblik