Politiet vil sætte hårdt ind over for hashhandel på gaden

Politiet vil i 2018 sætte flere kræfter ind mod salg af hash i gaderne. Midt- og Vestsjællands Politi vil slå hårdt ned i de større byer i politikredsen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Midt- og Vestsjællands Politi har lavet en særlig indsatsplan mod fænomenet i 2018, hvor målet er at øge trygheden for borgerne. Det skriver Sjællandske.

- Det er et område, vi vil køre hårdt på i alle de større byer i vores politikreds i år. Her vil vi gå efter det synlige salg, fordi det skaber utryghed, siger vicepolitiinspektør Søren Danielsen, der er leder af beredskabsafdelingen i Midt- og Vestsjællands Politi til Sjællandske.

Han har svært ved at vurdere, hvor meget at hashmarkedet, der foregår i gaderne.

- Det er svært at sætte tal på. Der er forskellige leverings- og salgsformer, men vi har erfaringer med, at det foregår nogle udvalgte steder. Det kan være lokalt forankret nogle steder i en lejlighed og andre steder på gadeplan, forklarer han til Sjællandske.

Derfor kan det være svært for politiet alene at klare opgaven, og derfor opfordrer lederen af beredskabsafdelingen borgere til at kontakte Midt- og Vestsjællands Politi, hvis man ved eller hører noget.

Politiet kan kontaktes på: 46 35 14 48.

120109_amfetamin_Odsherred.jpg
Læs også
Dreng i koma: Politi advarer mod farlige stoffer i omløb
120109_amfetamin_Odsherred.jpg
Læs også
Dreng i koma: Politi advarer mod farlige stoffer i omløb

Nyhedsoverblik