Politiet søger vidner - bilist stak af fra trafikuheld

Uheldet skete i krydset mellem Søgade og Jyllandsgade i Ringsted. Nu søger politiet vidner. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

En bilist stak af efter et trafikuheld onsdag aften. Nu søger politiet vidner.

Onsdag kl. 18:50 kom en bilist kørende i nordgående retning på Søgade midt i Ringsted by. Da bilen nåede krydset ved Jyllandsgade undlader føreren dog at orientere sig ordentligt i krydset, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

I krydset rammer den derfor en bil med en 29-årig mand, som kørte ad Jyllandsgade mod vest. I stedet for at stoppe og sikre sig, at ingen var kommet til skade, flygtede bilisten, som ifølge politiet var skyld i ulykken, ad Jyllandsgade i østlig retning.

Den 29-årige førere af den anden bil kom ikke til skade ved uheldet, men blev meget forskrækket efter den ubehagelige episode. Efter at have sundet sig lidt ringede han derfor til politiet for at anmelde ulykken.

Bil med skader fundet

Senere på aftenen fik politiet meldinger om, at den bil, som var årsag til ulykken, var blevet set i den sydlige del af Ringsted by. Derfor kunne politiet samme aften finde frem til en bil, der svarer til beskrivelsen og samtidig har skader, der passer med det sted, hvor den 29-årige bil blev ramt.

Politiet tog efterfølgende kontakt til ejeren af flugtbilen for at få klarlagt, hvem der sad bag rettet, da den kørte ind i den 29-årige mands bil. Politiet skal nu afhøre en mulig mistænkt i sagen.

I den forbindelse søger politiet vidner, som har set ulykken onsdag aften omkring kl. 19:50 i krydset ved Søgade og Jyllandsgade i Ringsted by. Har man set ulykken, skal man kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Bilisten, der var skyld i ulykken (røde farver), påkørte den 29-årige (blå farver) og flygtede i østlig retning. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App