Kæmpe narkofangst: Politiet fandt 50 kg amfetamin i Slagelse

Ved en større aktion slog politiet i går til mod formodede narkobagmænd. Der blev beslaglagt 50 kilo amfetamin, og fem personer blev anholdt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

50 kilo amfetamin.

Det var, hvad Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fandt, da de i går slog til mod en række formodede narkobagmænd på en adresse i Slagelse. Aktionen blev gennemført i samarbejde med flere andre politikredse.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Solgt uden for politikredsen

Fem personer i alderen 22 til 47 år er blevet anholdt og sigtet for salg af narko.

- Med de anholdelser, vi har foretaget i går, har vi formodentlig fået fat i nogle af de meget store aktører i den organiserede narkohandel. Og det er vores umiddelbare opfattelse, at disse bagmænd har distribueret narkotika til en større region end blot her i politikredsen, siger politiinspektør Kim Kliver i pressemeddelelsen.

Værdi på 10 millioner kroner

Ved en række ransagninger fandt politi også et frem til et laboratorium, hvor der var gang i en yderligere amfetaminproduktion på 50 kilo. 100 kilo af stoffet har på gadeplan en værdi på 10 millioner kroner.

Det er bekymrende at finde så store mængder amfetamin, som vi har set i denne sag. Men det viser samtidig, at politiet er i stand til at ramme de store fisk i den danske narkohandel, siger Kim Kliver.

Fire af de fem personer er blevet varetægtsfængslet, mens den femte er løsladt. 


Nyhedsoverblik