Politiet melder om rolig start på festuge med mange besøgende

Festugen løber fra mandag den 8. juli til og med lørdag den 13. juli og byder på en lang række koncerter og en masse andre tilbud. Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Vordingborg Festuge blev mandag skudt i gang og ventes at tiltrække cirka 100.000 besøgende. Politiet glæder sig over rolig start på festlighederne.

Cirka 100.000 besøgende ventes at lægge vejen forbi Vordingborg Festuge, der blev skudt i gang mandag.

Allerede første dag var festugen godt besøgt, men det gav dog ikke nogen problemer for politiet, der melder om en rolig start på festlighederne.

- Det har været en rolig aften uden problemer, oplyser vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Men anmeldelserne kan tikke ind senere, tilføjer vagtchefen.

Festugen løber fra mandag den 8. juli til og med lørdag den 13. juli og byder på en lang række koncerter og en masse andre tilbud.

Stort musikprogram

Hele ugen er der mulighed for at gå til koncert i Vordingborg. Festugens program byder på både kendte og ukendte danske musiknavne. 

Mandag aften spiller blandt andre den unge DJ og producer Srimon, der har sin daglige gang på Sydsjælland og spiller op til fest i både ind- og udland. To år i træk har Srimon spillet i Sunny Beach, og sammen med bandet Liga sørger han for en festlig aften.

Tirsdag byder på koncert med Medina, der er kendt for en række danske pophits, og inden Medina går på scenen, kan man opleve de danske sangere Hjalmar og Karl William på Slotstorvet.

Festugen giver også plads til at mindre kendte musikere kan vise, hvad de kan på scenen, for eksempel spiller det lokale rockband The Centipedes torsdag aften på Borgterrænet.

Se programmet for hele ugen her.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App