Ægtepar bagbundet ved hjemmerøveri i Tingsted

Politiet er massivt til stede i landsbyen Tingsted på Falster, hvor et hjemmerøveri mod et ægtepar har fundet sted. Parret er nu indlagt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Flere betjente fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er lige nu massivt til stede i landsbyen Tingsted på Falster.  

- Der er 10-12 betjente, der går og søger i området med hunde, fortæller TV ØST's reporter på stedet, Jessica Skovmose. Hun fortæller, at Trættevej i Tingsted er spærret af.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog nemlig onsdag klokken 8.06 en anmeldelse om, at et ældre ægtepar havde været udsat for røveri på deres bopæl på Stationsvej i Tingsted ved Nykøbing Falster.

Gerningsmændene havde tidligere på natten indfundet sig på ægteparrets bopæl, hvor de brød ind og bagbandt ægteparret, der også blev udsat for vold. Udbyttet ved røveriet er ifølge politiet smykker.

Ægteparret er indlagt til behandling, men er uden for livsfare.

Søren Ravn-Nielsen, efterforskningsleder ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, har meget få oplysninger om sagen på nuværende tidspunkt.

- Vi vil ikke ud med detaljer, fordi vi er stadig igang med efterforskningen og med at afhøre, siger Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.

Efterlyser vidner

Gerningsmændene forsvandt efter at have tilegnet nogle smykker fra stedet. Der er hverken nærmere beskrivelse af flugtrute eller køretøjer.

Politiet efterlyser vidner, der natten til onsdag har været i området og har bemærket mistænkelig adfærd- Man kan kontakte politiet med oplysninger på telefon 1-1-4.

Overhalet af en ambulance

Jacob Sørensen fra Næstved oplevede det massive politiopbud på nært hold.

- Omkring klokken 8.30 blev jeg overhalet af en ambulance, da jeg var på vej gennem Tingsted, og da jeg så kom frem til byen, kunne jeg se, at den formentlig samme ambulance holdt foran hovedindgangen ved det hvide hus på hjørnet, fortæller Jacob Sørensen til TV ØST.

Da han lidt senere kørte igennem landsbyen så han, hvordan flere betjente gik rundt omkring i husets have og fotograferede stedet.

Gerningsmændene

Gerningsmændene, der var maskerede, beskrives begge som:
 
  • Cirka 30 år 
  • Cirka 180 cm høje
  • Iført mørkt tøj
  • Talte et udenlandsk sprog

 


Nyhedsoverblik