Politiet kommer tættere på borgerne med ny rådgivningstjeneste

Fremover kan man i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi komme i kontakt med en borgerrådgiver, hvis man har brug for vejledning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Hvis du har været vidne til en ulykke og har brug for politiets kyndige vejledning, så er der nu et helt nyt sted, du kan rette din henvendelse hen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

De har nemlig oprettet en borgerrådgiver, som sidder i den anden ende af et direkte telefonnummer. Den træder i kraft nu.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Politi på bibliotek
Læs også
Forsøgsordning:
Nu kan du få særlig rådgivning hos politiet
Politi på bibliotek
Læs også
Forsøgsordning:
Nu kan du få særlig rådgivning hos politiet

Håber ordning spreder glæde

Ordningen med borgerrådgivere er en forsøgsordning, og baggrunden er, at politiet gerne vil give borgerne en så tilfredsstillende rådgivning som muligt.

- Nogle gange kan man som borger have behov for råd og vejledning fra politiet, som ligger udover den, man har fået ved mødet med politiet på gaden eller ved et opkald til 1-1-2 eller 1-1-4, skriver politiet i pressemeddelelsen.

Det kan for eksempel være som vidne til en ulykke, eller hvis man er offer i en sag og endnu ikke har fået en kontaktperson hos politiet.

- Vi håber, at borgerne i Sydsjælland og på Lolland og Falster vil få glæde af ordningen i form at flere gode råd og tættere vejledning, lyder det fra politiet.

Du kan kontakte den nye borgerrådgiver på telefon 5166 4750. Hvis din henvendelse er akut, er det fortsat 1-1-2 eller 1-1-4, du skal ringe til.

udklip.jpg
Læs også
Nyt udspil:
Regeringen vil bringe politiet tættere på borgerne
udklip.jpg
Læs også
Nyt udspil:
Regeringen vil bringe politiet tættere på borgerne

Nyhedsoverblik