Politiet har 200 personer i søgelyset i Emilie Meng-sag

Emilie Meng er langt fra glemt. Politiet har ikke givet op. Først havde de 20.000 personer i søgelyset - nu er de nede på cirka 200 personer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mysteriet om nu 18-årige Emilie Mengs forsvinden er noget, der stadigvæk rumsterer i de flestes bevidsthed. For hvordan kan en pige forsvinde uden spor? Hvad er der sket, og vil hun nogensinde blive fundet?

Emilie Meng fra Korsør har nu været sporløst forsvundet i over fem måneder. Hun blev sidst set på Korsør Station d. 10. juli, hvor hun stod af toget lidt før klokken 04:00 om natten sammen med tre venner efter en bytur i Slagelse

Politiet håber at kunne indfange eventuelle vidner eller en mulig gerningsmand gennem et omfattende analysearbejde af blandt andet telemast-oplysninger og overvågningsoptagelser i området omkring Korsør Station.

quote Vi er interesserede i 200 personer, som er udvalgt ud fra vores efterforskning og viden om, hvem der har været aktive i området det tidspunkt, vi mener er relevant i forhold til sagen

Kim Kliver, politiinspektør ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi

Fra 20.000 til 200 personer

Politiet arbejdede tidligere med 20.000 personer, men nu er de nede på 200.

- Vi er interesserede i 200 personer, som er udvalgt ud fra vores efterforskning og viden om, hvem der har været aktive i området det tidspunkt, vi mener er relevant i forhold til sagen, siger politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.  

Politiet holder stadigvæk stort fokus på sagen.

- Vi er i færd med et omfattende arbejde, som vi nu fortsætter med, og det er klart at ud fra det antal mennesker og telefoner, som vi arbejder med, så er der et stort arbejde, som vi har afsat et stort antal medarbejdere til, siger Kim Kliver.

quote Vi har udvalgt personerne ud fra analyser og efterforskning herunder også analyse af telefoner.

Kim Kliver, politiinspektør, Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.  

Sådan foregår fra-sorteringen

Politiet sorterer folk fra ved at undersøge, om de er interessante i forhold til sagen.

- Vi har udvalgt personerne ud fra analyser og efterforskning herunder også analyse af telefoner. Der ligger et minutiøst arbejde med de personer for at se om de er interessant ved hjælp af vores efterforskning. Vi har oprindeligt kigget på mere end 20.000 personer- men analyser og efterforskning har bragt det ned til et langt mindre antal, som vi nu er ved at gennemgå minutiøst, siger Kim Kliver til TV ØST.

Politiet har en opfordring til folk.

- Der er en familie, der mangler deres nærmeste i juletiden. Så hvis der er nogen, der ligger inde med væsentlige oplysinger til os, er juletiden en tid, hvor man bør videregive disse oplysinger, selvom det kan være svært, siger Kim Kliver.


Nyhedsoverblik