Muligt forsøg på tricktyveri - politiet efterforsker flere sager med salg af tøj på gaden

Både torsdag og fredag i sidste uge fik politiet anmeldelser om en mand, der kan være den såkaldte Armani-mand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Torsdag den 7. februar mødte en borger den såkaldte Armani-mand ved en dagligvarebutik i Vordingborg, hvor han spurgte om vej til København og efterfølgende forsøgte at sælge dyre jakker billigt.

Og igen fredag den 8. februar klokken 12.40 anmeldte en 79-årig mand fra Sejerø, at han kort forinden var blevet opsøgt af en mand, der spurgte om vej til lufthavnen.

Episoden fandt sted på Vænget i Kalundborg, og den 79-årige blev samtidig tilbudt at købe seks poser italiensk designertøj, da manden ikke havde plads til det i sin bil.

Fik pengene tilbage

Den 79-årige mand fra Sejerø betalte 700 kroner for tøjet, men han fik kun en enkelt pose tøj, hvilket han ikke var tilfreds med.

Det lykkedes den 79-årige at få sine penge tilbage, hvorefter manden, der ville sælge ham tøjet, kørte fra stedet i en mørk firhjulstrækker. 

2121.jpg
Læs også
Armani-manden slår til igen - her har han forsøgt at sælge kopivarer
2121.jpg
Læs også
Armani-manden slår til igen - her har han forsøgt at sælge kopivarer

Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker i øjeblikket lignende sager med salg af tøj på gaden og anser måden, det bliver gjort på, som forsøg på tricktyveri eller bedrageri. Derfor advarer politiet borgere imod at købe noget fra personer, der henvender sig til dem på gaden.

Udvis en sund skepsis, så du ikke risikerer at bliver snydt, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten for weekenden.

HER HAR ARMANI-MANDEN VÆRE PÅ SPIL

Fredag 8. februar 2019

Kalundborg

Episoden fandt sted på Vænget i Kalundborg, hvor en 79-årige blev tilbudt at købe seks poser italiensk designertøj.

 

Torsdag 7. februar 2019

Vordingborg

Denne gang anmeldes Armani-mandens tilstedeværelse ved en dagligvarebutik i Vordingborg.

 

Fredag 1. februar 2019

Kalundborg, Gørlev

Denne gang forsøger Armani-manden sig i Kalundborg og i Gørlev.

Midt- og Vestsjælland opfordrer på ny folk til at udvise skepsis overfor denne type salg fra biler. De understreger samtidigt, at de stadig er interesseret i få fat i Armani-manden, da hans adfærd om ikke andet kan være utryghedsskabende.

 

Tirsdag 4. december 2018

Næstved

TV ØST taler med John Hansen fra Lundby. Han er ugen inden blevet antastet af Armani-manden. Han kan fortælle den samme historie, som så mange borgere rundt omkring i regionen har fortalt. John Hansen gør, som politiet opfordrer til og køber ikke noget af den tøjsælgende mand.

 

Torsdag 29. november 2018

Kalundborg

Armani-manden var tilsyneladende ikke fløjet nogle steder. En 74-årig kvinde bliver i Kalundborg tilbudt at købe billige jakker. Hun købte ikke noget, men kontaktede Midt- og Vestsjællands Politi. De ville ikke nødvendigvis kæde episoden sammen med Armani-manden, men fremgangsmåden er identisk.

 

Fredag 23. november 2018

Næstved

Denne gang var det butikscentret i Næstved, der har den tvivlsomme fornøjelse af Armani-mandens (auto)mobile jakkesalg. Han påstod at have bilen fyldt med kollektionsprøver, som han skulle af med, inden han skulle flyve hjem til Italien.

 

Tirsdag 20. november 2018

Vordingborg

Flere borgere kontakter politiet, da de har mødt manden på Rema 1000’s parkeringsplads i Vordingborg. Den mystiske tøjsælger udgiver sig for at være italiener, men da en borger forsøger at tale italiensk til Armani-manden, forstår han det tilsyneladende ikke.

 

Fredag 16. november 2018

Næstved, Nykøbing Falster, Nakskov

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi modtager tre henvendelser om en mystisk tøjsælger. De tre henvendelser kommer fra parkeringspladser i henholdsvis Næstved, Nykøbing Falster og Nakskov.


Nyhedsoverblik