Politiet anholder fem mænd for flere tyverier

Der blev fundet et større beløb kontanter i handskerummet, og pengene stammede fra et tidligere røveri.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det var en opmærksom borger, som ledte politiet på sporet af fem udenlandske mænd, der kan sættes i forbindelse med flere tyverier.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet fik mandag aften en anmeldelse fra et vidne, som kørte bag en udenlandsk VW i retning mod Marielyst på Falster. Vidnet mente at kunne genkende bilen og passagerer fra en episode med et forsøg på butikstyveri tidligere på dagen.

Derfor fulgte vidnet efter bilen og alarmerede politiet, da bilen standsede ved Rema1000 på Gedser Landevej, og fem mænd gik ind i butikken.

Fik hjælp af hundepatruljer

Da politiet kort efter ankom til stedet, var to af mændene tilbage i bilen, mens de tre andre blev hentet ud fra forretningen ved hjælp af en af politiets hundepatruljer.

Der var ifølge politiet tale om fem udenlandske mænd i alderen 29-38 år. De blev alle anholdt klokken 21.10 og sigtet for butikstyveri. 

udklip.jpg
Læs også
Politiet søger vidner til fuldbyrdet voldtægt
udklip.jpg
Læs også
Politiet søger vidner til fuldbyrdet voldtægt

Da politiet undersøgte bilen, blev der fundet et større beløb i kontanter i handskerummet, og pengene stammede fra et tyveri, som tyvene ifølge politiet netop havde lavet i det nærliggende supermarked.

De fem anholdte blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de nu skal afhøres nærmere, og det skal blandt andet undersøges, om anholdte kan sættes i forbindelse med andre lignende tyverier.


Nyhedsoverblik