Politiet afspærrer dele af Sakskøbing efter bandeskyderi

Politiet er tirsdag til stede i Sakskøbing og har afspærret et centralt område af byen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Betjente fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er lige nu til stede i Sakskøbing på Lolland, hvor de har afspærret et centralt område af byen.

Natten til tirsdag fik politiet en anmeldelse om, at der var afgivet skud i Sakskøbing. Det viste sig, at der var afgivet flere skud, alle mod indgangsdøren til Nete´s Kiosk på Vestergade.

Skuddene er efter politiets umiddelbare vurdering afgivet som en del af en verserende konflikt mellem rivaliserende bander. Derfor er politiet i gang med at efterforske gerningsstedet for snarest muligt at finde frem til den eller de ansvarlige.

Flere hændelser hen over weekenden

Senere på natten fik politiet en anmeldelse om, at en stjålet Opel Insignia var fundet brændende i Nørre Vedby tæt på Nørre Alslev. Bilen kan angiveligt sættes i forbindelse med skudepisoden.

Ingen er kommet til skade ved skuddene.

Der har i øvrigt været flere hændelser hen over weekenden, hvor personer fra bandemiljøet har haft kontroverser i Nykøbing Falster og Sakskøbing.

Politiet opfordrer eventuelle vidner til at rette henvendelse på telefon 1-1-4. Det er især, hvis man har gjort sig iagttagelser i Sakskøbing fra cirka klokken 00.30 til 01.30.

Har tidligere anholdt seks personer i området

Tidligere i år udførte kampklædte betjente flere ransagninger i samme område, da man i marts rykkede ind på tre kendte bande-adresser i Nykøbing Falster og Sakskøbing. Det førte til seks anholdelser. 

 
  Foto: Thomas Nielsen - TV2 ØST
kampklaedt_politi_i_sakskobing.jpg
Læs også
Seks anholdt: Politi finder narko og våben under stor bandeaktion
kampklaedt_politi_i_sakskobing.jpg
Læs også
Seks anholdt: Politi finder narko og våben under stor bandeaktion

Aktionen var dengang rettet mod rockergrupperne Satudarah og Mongols, der havde kæmpet om narkomarkedet i Nykøbing Falster, hvilket havde ført til skudepisoder i byen.

Under den koordinerede politiaktion blev der ifølge politiet fundet narkotika, et våben og andre genstande, som skulle undersøges nærmere. Politiet valgte senere at løslade de seks personer.


Nyhedsoverblik