Politi: Totalsmadret Audi formentlig del af uro ved rockerfest

En Audi blev smadret i Holbæk fredag aften, og politiet formoder, det har sammenhæng med rockerfesten, hvor politiet rykkede ud til uroligheder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En rockerfest i Holbæk midtby skabte fredag en del uro.

Mindst ét stort brag kunne høres over byen, og politiet kædede det sammen med festen, som foregik i Bandidos' klubhus i byen. Ifølge politiet blev der affyret fyrværkeri til festen.

Men også en Audi, der holdt et par gader væk blev hærget af et hærværk, som en nabo beskriver over for Nordvestnyt foregik med stor dramatik, hvor nogle personer kom løbende gennem gaden med køller og flasker.

Politiet bekræfter, at de har modtaget anmeldelser om personer, der løb med køller og flasker.

- Vi har fået oplysninger om, at nogle rendte rundt med noget der ligner køller gennem gaden, siger vagtchef Henrik Møller Nielsen hos Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Rocker_Klubhus_Naestved_150116_JS_09.jpg
Læs også
Politi: Mystisk brag over Holbæk kom fra rockerfest
Rocker_Klubhus_Naestved_150116_JS_09.jpg
Læs også
Politi: Mystisk brag over Holbæk kom fra rockerfest

Han oplyser desuden, at urolighederne udartede sig i slagsmål.

- Det var en gruppe af personer, der var i håndgemæng. Men da vi kom, var der ro på stedet, siger Henrik Møller Nielsen.

Arbejder videre med sagen

Vagtchefen forklarer, at den smadrede Audi, der holder i Østre Skolegade, er nogle gader væk fra rockerklubhuset, men at politiet formoder, at hærværket har forbindelse til festens uroligheder.

- Vi kan ikke sige det med hundrede procents sikkerhed, men det er sket i samme moment, og derfor formoder vi, at det relaterer sig til festens uroligheder, siger vagtchefen.

Han oplyser desuden, at politiet arbejder videre med sagen, men at der fortsat ikke er nogen anholdte.

- Vi har fået nogle oplysninger, og dem samler vi og arbejder videre med. Men det er ikke altid, at dem, vi taler med, er så meddelsomme overfor os, siger Henrik Møller Nielsen.

 


Nyhedsoverblik