Politi om nye oplysninger: - Der er god mulighed for, det er drabsmanden

Politiet har netop offentliggjort en ny rekonstruktion af en bil set ved Regnemarks Bakke, få timer efter Emilie Meng forsvandt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Et kvindeligt vidne har set en mand stående ved en lys, mellemstor bil ved nedkørslen til Regnemarks Bakke få timer efter 17-årige Emilie Meng forsvandt i Korsør tidligt om morgenen.

Og der er god mulighed for, at det er personen, der slog Emilie Meng ihjel, fortæller efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

quote Der er god mulighed for, at det er gerningsmanden, der har parkeret bilen og er set der

Søren Ravn-Nielsen, efterforskningsleder

- Vi kan ikke sige med 100 procents sikkerhed, om den her mand har noget med sagen at gøre. Men der er god mulighed for, at det er gerningsmanden, der har parkeret bilen og er set der, siger han.

- Derfor er vi nødt til at appellere til, at alle henvender sig, så vi kan få helt styr på, hvem der var i området på det tidspunkt.

Holdt atypisk parkeret

Vidnet kørte bag en traktor, og derfor kom hun ganske langsomt forbi nedkørslen til naturområdet den 10. juli 2016.

Emilie Meng
Læs også
Mysteriet om Emilie Meng - dag for dag
Emilie Meng
Læs også
Mysteriet om Emilie Meng - dag for dag

- Hun bemærker en bil, der holder atypisk parkeret. Det er interessant, fordi der er 60 kilometer fra Korsør til Regnemarks Bakke, og gerningsmanden ville have kunnet køre afsted og være der omkring klokken 7.30, siger Søren Ravn-Nielsen.

Den mand, som vidnet ser, er voksen, korpulent og måske en håndværker-type, fortæller politiet. Han bærer på noget tungt.

quote Vi har ikke noget detaljeret signalement af manden. Men han kører i en lys, mellemstor bil, der holdt parkeret med bagklappen åben

Søren Ravn-Nielsen, efterforskningsleder

- Vi har ikke noget detaljeret signalement af manden. Men han kører i en lys, mellemstor bil, der holdt parkeret med bagklappen åben, siger efterforskningslederen.

Henvender sig efter rekonstruktion

Kvinden henvender sig til politiet, efter politiet i juni går ud med rekonstruerede billeder af en lys, sandsynligvis hvid Hyundai i30 set ved Korsør Station, da Emilie Meng forsvandt. 

Læs også
Nyt vidne så måske Emilies drabsmand: Politiet efterlyser igen vidner
Læs også
Nyt vidne så måske Emilies drabsmand: Politiet efterlyser igen vidner

- Der er nogle ting, som gør, at vidnet kan huske den dag. Der går noget tid, før hun henvender sig, fordi hun ikke tror, det er relevant i forbindelse med Emilie Mengs forsvinden, men da vi efterlyser bilen, så reagerer hun. Det har vi siden forsøgt at kvalificere, så vi nu kan gå ud med de her oplysninger, siger Søren Ravn-Nielsen.

Og politiet håber stadig, der er mulighed for at få drabet på Emilie Meng opklaret.

- Vi har stadig meget materiale, vi arbejder med. Vi håber, det fører til noget. Der er en betydelig styrke, der arbejder på det her, siger efterforskningslederen.

quote Der går noget tid, før hun henvender sig, fordi hun ikke tror, det er relevant i forbindelse med Emilie Mengs forsvinden

Søren Ravn-Nielsen, efterforskningsleder

- Så hvis nogen har oplysninger, en mistanke eller har hørt noget, som man kan forbinde med Emilies forsvinden, så er det vigtigt, vi får dem.

Vil gerne høre fra alle tænkelige vidner

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil altså gerne høre fra alle, der har været i området ved Regnemarks Bakke søndag den 10. juli 2016 mellem klokken 07 og 09. De vil gerne have det fulde overblik over, hvem der har været i området, så de kan rekonstruere det fulde forløb.

- Vores vidne kørte blandt andet bag en traktor, så der er i hvert fald en traktorfører, vi ikke har snakket med endnu. Og der var også andre biler i området, siger Søren Ravn-Nielsen.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4, hvis du har oplysninger i sagen.


Nyhedsoverblik