Stor politiaktion - mand stukket ned

Vesternæsvej ved Sjunkeby på Vestlolland er i øjeblikket afspærret på grund af et knivstikkeri. Politiet er massivt til stede i området.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politiet er fredag massivt til stede på Vesternæsvej ved Sjunkeby på Vestlolland.

Derfor er Vesternæsvej afspærret, og det er ikke muligt at køre igennem. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter. Politiet opfordrer trafikanter til at finde en alternativ rute.

Omkring klokken 17.30 oplyser politiet, at der er tale om et knivstikkeri. 

Vi har anholdt gerningsmanden og forurettede er efter det oplyste udenfor livsfare, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter.

- Der er tale om et knivstikkeri mellem to mennesker, en gerningsmand og en forurettet, bekræfter vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falster Politi, Kent Edvardsen, overfor TV2 ØST.

Politiet har været tilstede siden klokken 15

TV2 ØST har været i kontakt med flere beboere, der bor omkring Vesternæsvej, som fortæller, at vejen er spærret, og at politi og patruljevogne er til stede i området.

En beboer fortæller til TV2 ØST, at der holder en politibil i hver ende af vejen og spærrer af og har forvist flere biler og fodgængere. En anden beboer oplyser, at politiet har været i området siden klokken 15.00.

Politiet skriver på Twitter, at de søger personer, som har set hændelsen. 
Politiet skriver på Twitter, at de søger personer, som har set hændelsen.  Foto: Martin Stilling / TV2 ØST

Ifølge vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fik politiet anmeldelsen allerede klokken 14.45.

- Når vi har en sag af den kaliber, som vi starter op som drabsforsøg, afspærrer vi dernede, så vi kan foretage de nødvendige undersøgelser, siger vagtchef Kent Edwardsen.

Søger vidner

Politiet er fredag aften stadig talstærkt til stede i området og i fuld gang med efterforskningen.

- Nu skal vi i gang med at undersøge stedet dernede. Der er tilkaldt to gruppe 1-søgehunde og en række efterforskere med specielle kompetence, som skal være med til at finde frem til gerningsstedet, og så har vi rekvireret beredskabsstyrelsen på grund af regn, siger Kent Edwardsen.

Politiet kan endnu ikke oplyse, hvad der er gået forud for hændelsen, eller om de to personer havde en indbyrdes relation.

- Vi har ikke afhørt nogen af de to. Den forurettede har i sagens natur været bevidstløs, og gerningsmanden skal undersøges og dernæst afhøres, fortæller Kent Edwardsen.

Politiet skriver på Twitter, at de søger personer, som har set hændelsen. 

Kontakt politiet på 1-1-4, hvis du har oplysninger i sagen.

Opdatering
Clock18. okt 2019, kl. 21:38
Politiet oplyser klokken 21:38, at de er færdige på gerningsstedet, og at der er igen åben for trafikken. Efterforskningen overtager sagen og den videre sagsbehandling.

 


Nyhedsoverblik