Politi tættere på at fastslå død kvindes identitet

Politiet har fundet effekter på den kvinde, der lå livløs på Holbækmotorvejen onsdag aften, og de har nu en idé om, hvem hun er.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Efter at have fundet nogle særlige effekter på liget af en yngre kvinde på Holbælmotorvejen, har Midt- og Vestsjællands Politi nu en idé om, hvem kvinden er.

Derfor er politiet lige nu ude for at kontakte pårørende, som muligvis kender den afdøde.

Dræbt er yngre kvinde

Der er tale om en yngre livløs kvinde, der onsdag aften klokken 23.18 blev påkørt på Holbækmotorvejen af en 59-årig kvinde fra Ruds Vedby. Det skete i vestgående retning ud for Ordrup ved Kirke-Sonnerup.

Da ambulancefolk og politi fandt hende, havde hun ingen identifikationspapirer eller mobiltelefon på sig. Men politiet har dog fundet nogle få spor at gå efter.

- Vi har fundet nogle effekter på kvinden, som har givet os specifikke oplysninger om hende. Og nu har vi en idé om, hvem det kan være. Så nu går vi på listefødder og banker på hos pårørende for at høre, om de mangler et familiemedlem, siger Martin Bjerregaard, som er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Tre mulige årsager til, kvinden befandt sig på vejen

Politiet arbejder med sagen ud fra tre hovedscenarier: Enten kan der være tale om et selvmord eller en ulykke. Eller også kan der være tale om en bevidst kriminel handling, hvor nogle har efterladt hende på motorvejen.

Men politiet har endnu ikke nogle klare svar at gå efter.

Identitet vil muligvis kunne endeligt fastlægges fredag

Liget af kvinden skal fredag obduceres og undersøges nærmere af politiet og læger.

Her forventer man endeligt at kunne fastlægge kvindens identitiet, ligesom de vil kunne finde ud af, om kvinden var død eller levende, da hun blev påkørt.

Samtidig forventer man at kunne afgøre, om kvinden har været udsat for en kriminel handling eller ej.

Ingen henvendelser

Politiet har ikke fået nogen henvendelser fra bilister, men de er stadig meget interesserede i at høre fra bilister, der har kørt på Holbækmotorvejen omkring klokken 23.15 onsdag aften.  Politiet håber, at de kan få hjælp af bilister, så de kan få en idé om, hvor længe hun har ligget på motorvejen.

Hvis man har nye oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefonnummer 114. 


Nyhedsoverblik