Mand dræbt før gårdbrand - politiet søger vidner

Den mand, der blev fundet død i det udbrændte hus i Vemmelev var forinden blev slået ihjel. Det oplyser politiet tirsdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der lå et drab forud for den brand, der søndag ramte et hus i Vemmelev mellem Slagelse og Korsør.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse. 

Meldingen om branden indløb til myndighederne søndag formiddag, hvor et hus i Vemmelev mellem Slagelse og Korsør stod i brand. Kort efter blev en mand fundet død i huset. Manden er ikke endeligt identificeret, men der er en formodning om, at der er tale om husets 80-årige ejer og beboer.

Ligner andre drab

Drabssagen fra Vemmelev ligner to andre drabssager fra Vestsjælland de seneste måneder. Der er tale om et drab begået på en ældre mand i Odsherred og på en ældre mand i Ruds Vedby.

Fælles for alle tre ofre er, at der er tale om ældre mænd, der boede alene og som alle kunne betegnes som samlere. I alle tre tilfælde lå de dræbtes huse nær offentlige trafikårer, og husene blev efterfølgende sat i brand.

Politiet har tirsdag nedsat en fælles efterforskningsgruppe, der skal efterforske drabene i tæt samarbejde med Midt- og Vestsjællands Politi.

Artiklen fortsætter under kortet

Hjælp politiet

Politiet arbejder stadig på at efterforske drabet - blandt andet ved en række tekniske undersøgelser og ved at afhøre blandt andet vidner, naboer og personer med forbindelse til ejendommen.

Politiet beder offentligheden om hjælp i sagen. De vil meget gerne høre fra nogen, der har set husets 80-årige beboer i perioden mellem lørdag middag og frem til søndag kl 09.25, hvor branden bliver anmeldt.

Har du oplysninger i sagen, så kontakt politiet på telefon 1-1-4.

/Opdateres/


Nyhedsoverblik