Politi efterforsker sag om grov vold og seksuel krænkelse - nu søger de to vidner

Som et led i efterforskningen af en sag om grov vold og seksuel krænkelse over for en 30-årig kvinde, efterlyser politiet nu to kvindelige vidner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne i kontakt med to kvindelige vidner i en sag om grov vold og seksuel krænkelse over for en 30-årig kvinde fra Grevinge.

De to kvindelige vidner på cirka 25 år opholdt sig fredag den 9. august 2019 klokken cirka 23.00 afventende i en rød personbil ved Grevinge togstation i Odsherred.

Offeret var på det tidspunkt på flugt fra den mistænkte mand og søgte tilflugt i deres bil. Hun forklarede kvinderne om sin situation og bad dem kontakte politiet, da den mistænkte mand også pludselig kom til stede ved bilen.

Kvinderne blev utrygge ved situationen og bad offeret stige ud af bilen, hvorefter de kørte fra stedet i ukendt retning, efter at manden også var forsvundet fra området ved togstationen.

quote Deres vidneudsagn kan måske have betydning for hele sagen

Martin Bjerregaard, kommunikationschef hos Midt- og Vestsjællands Politi

Vidner kan have betydning for sagen

Hændelsen skete tilbage i august måned, men alligevel går politiet nu ud offentligt og efterlyser to vidner.

- Som et led i efterforskningen har vi prøvet at få klarlagt hele hændelsesforløbet. Som tingene har udviklet sig i efterforskningen, har vi fundet ud af, at de her to kvinder, som ikke er direkte vidner til den kriminalitet, det drejer sig om, men trods alt kan have gjort nogle observationer, som kan få betydning for sagen, siger kommunikationschef hos Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard.

- Det er derfor vi på et lidt sent tidspunkt i forhold til anmeldelsestidspunktet, nærmest tre måneder efter, går ud og efterlyser vidner, for deres vidneudsagn kan måske have betydning for hele sagen.

Retten i Næstved
Læs også
Mand anklaget i meget grov sag om sexmisbrug og vold
Retten i Næstved
Læs også
Mand anklaget i meget grov sag om sexmisbrug og vold

Politiet er ikke bekendt med kvindernes identitet og vil gerne som et led i efterforskningen afhøre dem som vidner, da kvinderne formodes at have gjort observationer af betydning for sagen.

- Rent praktisk har politiet ikke haft kontakt til dem. Sagen blev først anmeldt dagen efter. De anede jo ikke, at politiet kom ind over, så de har ikke selv kunne vide, at de skulle henvende sig til politiet, selvom de måske nok har undret sig over, at den her kvinde kom susende og søgte tilflugt i deres bil. Det ville enhver nok havde studset lidt over, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Rød, ældre personbil med fire døre

Offeret har beskrevet de kvindelige vidners bil som en rød, ældre personbil med fire døre.

- Nu gør vi borgerne opmærksom på, at vi har den her sag, som vi efterforsker. De har formentlig gjort nogle observationer og iagttagelser, som vi gerne vil have dem til at fortælle om, siger kommunikationschef Martin Bjerregaard.

quote Det siger jo også lidt om sagens alvor, at han stadig sidder varetægtsfængslet så længe

Martin Bjerregaard, kommunikationschef hos Midt- og Vestsjællands Politi

byskilt_haslev.jpg
Læs også
Mand i bar overkrop sigtet for grov vold mod et étårigt barn
byskilt_haslev.jpg
Læs også
Mand i bar overkrop sigtet for grov vold mod et étårigt barn

I sagen har en mistænkt 42-årig mand været varetægtsfængslet, siden kvinden kom til politiet den 10. august.

- Det siger jo også lidt om sagens alvor, at han stadig sidder varetægtsfængslet så længe, siger Martin Bjerregaard.

Midt- og Vestsjællands Politi vil derfor gerne i kontakt med de to kvinder, som bedes henvende sig til politiet enten personligt eller via tlf. 46 35 14 48.


Nyhedsoverblik