Plantorama køber BonBon-Lands nisser for en halv million

Auktionshuset Lauritz.com satte i sidste uge BonBon-Lands juleudstilling på auktion.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I sidste uge var der auktion i BonBon-Land.

Her var der mulighed for at købe den mekanisk fantasi-udstilling, Fantasy World, som auktionshuset Laurtiz.com forinden vurderede til over en halv million kroner.

Kun nogle enkelte nisser blev der solgt, inden havecenter-kæden Plantorama slog til og købte resten af molevitten til julestuerne i deres 11 havecentre rundt omkring i landet for omkring en halv million kroner.

- Det er jo fantastisk flotte nisser, og i Plantorama gør vi meget ud af julen. Det vil passe fint at have en masse fine nisser til julestuerne i vores forskellige centre, siger Peter Bisgaard Frandsen, der er pressechef i Plantorama.

Indehaver besøger BonBon-Land

I morgen onsdag besøger indehaveren af Plantorama, Peter Vang Christensen, juleudstillingen i BonBon-Land for at få nisserne at se fysisk.

- Vi glæder os meget til at få nisserne ud i havecentrene. Det betyder, at vi kan præsentere noget nyt til næste år i julestuen, siger Peter Bisgaard Frandsen.

Hos Plantorama har man et ønske om at være først med julen. Derfor åbner plantecentrenes julestuer allerede den 14. oktober til næste år.


Nyhedsoverblik