Pendlere på Sydbanen jubler

Det vækker glæde blandt togpendlerne på Sydbanen, at de aflyste tog på strækningen vil blive genindsat fra på mandag af.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Jeg rejser flaget og siger hurra, jeg er bare rigtig glad for det, siger Lars Hermansen, der fire gange om ugen pendler mellem Nykøbing Falster og Høje Taastrup.

Togstrækningerne på Nordvestbanen og Sydbanen har siden december været ramt af daglige aflysninger, men nu bliver togene genindsat.

Jeg rejser flaget og siger hurra, jeg er bare rigtig glad for det, siger pendler Lars Hermansen

På mandag bliver togene på Sydbanen genindsat og den 14. marts bliver togene på Nordvestbanen genindsat. Til stor glæde for pendlerne.

- Det er jo glædeligt, at det rykkede så hurtigt, siger Lars Hermansen.

Stor frustration

De seneste måneder har de mange aflysninger givet anledning til stor frustration blandt regionens pendlere. Og selvom der i dag er tilfredshed blandt pendlerne, så er der også fortsat bekymring at spore.

- Det er nogle lappeløsninger, vi kører på, og der skal være noget mere seriøsitet omkring det her og mere rettidigt omhu, hvis vi i fremtiden skal undgå en lignende situation, siger Lars Hermansen.

Overvejer bil frem for tog

Han har været pendler gennem  29 år, men de mange aflysninger har fået ham til kraftigt at overveje at skifte toget ud med en bil.

- Jeg har været ude og kigge på flere biler, jeg har ikke skrevet under på en slutseddel endnu, men jeg overvejer det fortsat, fordi det er gammelt materiel, vi kører med.


Nyhedsoverblik