Historisk landsstævnenål på stafet: Hvem har fortjent den?

I 1966 modtog Mary Hansen en særlig mindesnål ved landsstævnet. Nu håber hun, at en anden landsstævnedeltager vil arve den historiske nål.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mary Hansen fra Aalborg håber, at hendes minde fra hendes første DGI Landsstævne i 1966 kan begynde en stafet rundt blandt landsstævnets deltagere fra år til år.

Derfor har hun overrakt en 51-årig deltagernål til TV 2-regionerne i håb om, at vores seere rundt i Danmark kender den helt rette aftager af nålen med særlig høj affektionsværdi.

Som ung pige deltog Mary Hansen i landsstævnet i Aarhus med 12.999 andre. Alle fik de udleveret den runde nål med byens rådhus ragende op over påskriften ”Landsstævne, Aarhus 1966”. Nu er hun klar til at lade den vandre videre til yngre landsstævnedeltagere.

- Jeg er glad for at komme af med den, for jeg synes, den hører til på landsstævnet, fortæller Mary Hansen.

Selv har hun ikke store krav til, hvem der skal overtage mindesnålen.

- Den skal gives til én, der har noget med landsstævnet at gøre, ønsker Mary Hansen blot.

Indstil en kandidat

Du kan være med til at bestemme, hvem der skal overtage nålen.

TV 2-regionerne håber at kunne starte nålens stafet gennem landsstævner til den helt rette person på stævnets tredje dag. Måske en ung pige, der er med for første gang i 2017, ligesom Mary Hansen selv var det for 51 år siden, eller en mand, der troligt deltager år efter år efter år efter år.

Mulighederne er mange, og hvis du mener at kende den rette aftager af nålen, og er vedkommende til stede i Aalborg under Landsstævne 2017, kan du indstille personen ved at skrive en mail med begrundelse til journalist Mie Flyttov på mifl@tv2fyn.dk senest lørdag 1. juli klokken 15.


Nyhedsoverblik